Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] B.O.L Tymczasowo Nie działa .

. Gentleman .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BoL dla zwykłych urzytkownikow wróci 6 sierpnia

po co piszesz tematy jak się nie oruetujesz? lepiej byś zaczął przed napisaniem INFA zasiegać po jakieś info a nie pisać klamliwe informacje

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Znalazł ktoś sposób na zmodyfikowanie BoLa lub jego scrackowanie by działał bez płacenia ?

Bolerov1.png

Opublikowano

Niestety nie ma takiego sposobu, przykro mi , że nie możecie pograć normalnie te kilka dni. ;/ Skrypty muszą za was wszystko robić?

Opublikowano

Z dniem dzisiejszym i z patchem 3.10 jakiś zjeb zrobił chujowy temat. Nie wiadomo kiedy dostanie perma.

Ps. Wyjebane na wasze chujowe punkty ułomy, pozdro.

Opublikowano

Z dniem dzisiejszym i z patchem 3.10 B.O.L Oficjalnie przestał działać . Nie wiadomo kiedy będzie update.

Chyba za krótko używasz by wiedzieć, że zawsze po update ( kiedyś nie :( ) BOL ( nie jakieś B. O. L ) działa tylko dla vipów. Długość oczekiwania jest zależna od update'u.

Niestety nie ma takiego sposobu, przykro mi , że nie możecie pograć normalnie te kilka dni. ;/ Skrypty muszą za was wszystko robić?

Pomyliłeś fora ? Forum założone które ma na celu wręcz ukazywanie programów które wspomagają podczas gry. I jest to tylko i wyłącznei sprawa osoby która to używa...

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

BoL działa chwilowo tylko dla VIPów przez aktualizację gry. Jest jeszcze coś co działa mianowicie LoL Plus +

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

<p>Jesteście pewni, że przed 06.08 nie będzie update?</p>

<p> </p>

<p>@Też mi nie działa strona</p>

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Z dniem dzisiejszym update dla free userów przesunął się na 08.08.2013

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Też to mam, a akurat chciałem sobie jebnąć Vipa, a tu lipa.

Bo nie potraficie kupić, poszukajcie dokładniej a się skapniecie.

Działa bo sprawdzałem.

Opublikowano

Trochę chyba sobie kpicie z tym tematem.

Oczywistym faktem jest, iż należy posiadać VIPa w celu używania BoLa kilka dni po aktualizacji.

Close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...