Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PandoraMt2 Obejście !

kosi MaZaKiI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest ktoś w stanie ogarnąć działające obejście na Pandorke ? Win7 . Po tej aktualizacji nic nie działa prawie :P

Nawet sam mobber starczy działający : )

Jeśli ktoś zna działający bym prosił.

Pozdrawiam !

Opublikowano

Winrarem znajdz plik metin2.bin

Zmień jego końcówke z

bin

na

exe

I tym plikiem właczasz gre ;p

@edit:

Myślałem, że o clienta chodzi.

Opublikowano

A więc tak, mod działa w sensie odpala loguje się bez problemu jednakże po 5-10 sekundach zalogowania na serverze wyskakuje komenda "Nieprawidłowa wersja clienta - Zaraz zostaniesz wylogowany" i wywala . A tak to działa, jak zrobić żeby nie logało i będzie działać pięknie :P

Dam PLUSIORA ! :D

Opublikowano

Znaczy wkleiłem server info no i działa mod w sensie że loguje się bo wcześniej pisało Ch1 i kropeczki (...) i nie dało się wejść . Teraz się da tylko jak móie po chwili wyskakuje taka jak by komenda i loga .

Tak aktualnego mam po patchu, wrzucam już - moment .

bin - brak scanu

exe - niestety brak :D

Opublikowano

Trzeba wyciągnąć report z clienta żeby dało się na modzie grać..

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Albo po prostu niech ktoś poda ten report bo u mnie pokazuje taki sam jaki jest nic się nie zmienia :( TO ja już cholercia nie wiem sam

Wycągnij report z clienta pandory a nie z moda. W modzie jest 125.......... w cliencie 131...........

Opublikowano

Dobra Panie i Panowie, mod działa śmiga itp . Problem na ten moment jest taki że nie widzę częsci itemków oraz nowych map np Pustyni .

Kopiuje pack z klienta do folderu clienta z modem podmieniam i nadal nei widać .

Jakieś sugestie ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A więc ;
Mod zrobiony .

Wszelkie funkcje działają takie jak maszynka / exp bot / potowanie / PUSTYNIA OD 150 LEVLA / Bieganie z miejsca na miesce / wygląd zbroi broni z PandoraMt2 .

Mod możliwy do udostępnienia jednakże tylko i wyłącznie na GG - 19090071 . Jeśli ktoś chce ułatwić sobie grę zapraszam na PW (wytłumaczę co i jak robić ewentualnie wrzucę folder na jakąś stronę) . Zapłata ? Zapłatą są tylko i wyłącznie plusy na Forum Pandory :))) .

CZEKAM NA CHĘTNYCH !

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Możesz podać report jeśli masz ? Albo powiedz co zrobiłeś, że ci działa

CPU: Intel Core i5 4670K 4,6GHz >>   << GPU: MSI GTX 760 2GB >>   << Płyta Główna: MSI Z87-GD65 Gaming >> 

Zasilacz: Corsair CS650M >>   << Obudowa: Thermaltake Chaser MK-1 >>   << SSD: Kingston HyperX 120GB >>

HDD: Seagate 1TB >>   << RAM: 16GB (2x8) Kingston >>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...