Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Taki tam bug

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

molj.png

Takie tam na rankedzie sprzed kilku minut. 2 para butów po patchu, lekka b3ka.

Ogólnie całą rundę każdy żalił się na wysoki ping i straszne lagi, może jakieś kłopoty techniczne na EUNE ?

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

owszem przedchwilą grałem i lagi były koszmarne , myślałem że dostawca sie upomina o zapłacenie zaległej faktury a tu prosze Riot przypomina o sobie xD

a co do bugów dziś na aramie miałem dziwną akcje heimerem mogłem nim stawiać działka jedno po drugim bez cd. chodziłem po mapie i rozstawiałem je xD, jak padłem to niestety bug sie naprawił :)

Opublikowano

Ja mam ale to już przed patchem się zaczęło , a mianowicie lagi dzwięku , np. zamiast " an ally has been slain " to mam " aaaaan allllyyy haaaaas been slaaaaain " i wychodzi niezły dubstep z tego. Jak to się zaczęło to miałem z 1,5 gb wolnego na dysku ( z lolem ) , usunąłem pare rzeczy , miałem z 25 , na początku to pomogło , ale po paru grach wróciło , próbowałem też naprawiać pliki i to samo , pomogło na chwilę jak dobrze pamiętam ( albo w ogóle ).

Zna ktoś fix'a ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...