Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BFP4F][Problem] Problem z kamerą

ps242

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam mianowicie taki problem. Mój kolega zachęcił mnie do zagrania w battlefielda play4free. Okej pobrałem. I zaczynam grać i przybliżam patrzę a kamera gdzieś ucieka. Znów idę a gdy kliknę żeby przybliżyć to kamera jest taka jak bym patrzył się w ziemię.

Wie ktoś co można z tym zrobić.

Pozdrawiam, MrChemikPL.

Opublikowano

Hmm bardzo dziwne a spróbowałeś odpalić bf'a jeszcze raz? Czy spełniasz wymagania graficzne ?

Nie wiem może musisz gre reintalować.

Opublikowano

Pobierałem i reinstalowałem bf'a chyba 4 razy. Wszystko chodzi ładnie na wysokich tylko nie wiem czemu ta kamera taka jest :(

Opublikowano

Na każdym serwerze tak jest. Ok zaraz podam

Ping ten na liście serwerów to 999+

Internet mam 10 mb. Wszystko chodzi bez zarzutów tylko jak przybliżam to kamera ucieka gdzieś nie wiem. BF się pobierał jakieś 20 min więc szybki jest.

Opublikowano

Zreinstaluj PB (plik Pbsvc_p4f.exe w folderze BFa) i napisz wtedy, jaki masz ping na liście serwerów. I podaj wynik ze speedtest.net, bo sama szybkość internetu niewiele zmienia.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Włącz ten plik w folderze BFa w Program Files (albo Pliki Programów) i postępuj zgodnie z instrukcjami. Wszystko powinno być na zielono.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...