Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zwrot skina

Necek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak wiadomo wyszedł rework mastera. Mam do niego skina za 395 ale go kupiłem jak zaczynałem grać w lola. Nie mam już żetonów i czy bym mógł napisać do Riotu o zwrot skina?

Jak tak to gdzie to się pisze, wiem że w supporcie ale jak tam się ustawia wszystko.

PS:Mam nadzieję, że zrozumiale wszystko napisałem :)

Opublikowano

Możesz spróbowac ale są marne szanse. Podaj jakiś sensowny powód, powiedz że nie masz już żetonów może zrobią wyjątek ale szanse naprawdę nikłe

Opublikowano

Napisz do supportu w tej sprawie . Opisz w temacie co ci odpisali ,chętnie si e dowiem. Szczerze nie liczyłbym na wiele ,ale jednak było pare sytuacji na tym forum z oddawanie postaci/skinow bez żetonów z powodzeniem. Warto spróbować.

rsdgx1.jpg

Opublikowano

Oni, jak każda firma leci na kasę. Jak myślicie po co te nowe skiny, champy?:P

Lepiej nie pisz, że kupiłeś go na początku gry za te RP, które dostałeś za lvl up 3 czy tam 4..

Jak napisałem, że brakuje mi 34RP do skórki branda (był w promocji) i im napisałem też, że jest w promocji to napisali, że nie zamierzają mi pomóc bo i tak jest TANIOOO.

Ale może dadzą Ci szansę i zaproponują narysować coś z LoLa lub napisać wierszyk. Mi dali tylko raz 43RP za narysowanie Shena.. ;x

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Jeżeli grałeś od początku lol'a , to tak naprawdę miałeś 6 żetonów ( 3 gdy trzeba było pisać do supportu i 3 żetony aktualnie w grze) . Nie ma szans, żeby oddali Ci RP, tym bardziej , że kupiłeś go jak zaczynałeś (przypuszczam rok temu) . Limit zwrotów jest max 3 miesięcy z tego co mi wiadomo.

QYUhDIk.png

Opublikowano

Nic nie rozumiecie...

Po reworku eve zażądałem zwrotu rp za skina z prostego powodu - po reworku jest chujowy.

Bla, bla, ale zwrócili.

Wczoraj mój kumpel napisał o zwrot skina lonia yi, zobaczymy co zrobią.

Opublikowano

@up

To ty gówno wiesz a się wypowiadasz, a teraz milcz.W regulaminie lola jest takie coś, że mają prawo zmieniać zawartość gry. Dowidzenia

@top

nie da rady, czytaj co wyżej napisałem.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Napisałem do nich i dostałem taką odpowiedź. O co dokładnie chodzi?

Ze względu na ciągle zmieniającą się naturę League of Legends,
pracujemy nad utrzymaniem równowagi w grze po każdej nowej aktualizacji.
Praca ta to ogromna część naszej misji zapewnienia jak najlepszych
wrażeń z gry, oraz tego, by gra na Fields of Justice była jak
najbardziej fair dla wszystkich przywoływaczy.

Zdajemy sobie sprawę, że pełna zmiana danego bohatera może nie
spodobać się graczom, którzy kupili go wcześniej. Dlatego mogę zwrócić
dla Ciebie Mastera Yi, ale nie tylko 1 skórkę, mogę usunąć jedynie całą
zawartość z nim związaną - skoro Ci się nie podoba.

Daj mi proszę znać jeżeli mogę Ci jeszcze jakoś pomóc. Aby uzyskać
więcej informacji na temat naszej polityki zwrotów, zapoznaj się proszę z
poniższym FAQ:

Opublikowano

Skin ci sie nie podoba to tak jak bym chciał zwrot rp za mmm kur*a znów nerf postać za słaba,3 żetony to 3 żetony i tak powinni coś zrobić z tym bo 3 to za mało 1 co poł roku powinni dodawać ale to jest riot kasa kasa tylko kasa nowy skin udyra o udyr w rotacji i na przecenie dziwne gra f2p ciekawe kiedy nazbieram ip na all postacie;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...