Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Game Masterem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postanowiłem dziś zamieścić na forum moją propozycję współpracy z dowolnym dedykowanym serwerem Metin2.

Doskonale zdaję sobie sprawę z tego iż większość serwerów boi się współpracować z obcymi osobami, nie dziwię się!

Wiem jak bardzo trudno jest zaufać obcej osobie i powierzyć jej stanowisko... A co dopiero stanowisko Mistrza Gry.

Dlatego zrozumiem jeśli nie pojawi się żadna propozycja współpracy...

Pasowałoby się trochę bliżej dać poznać, przedstawić się...

A więc mam na imię Mikołaj, ukończyłem 17 lat.

Na co dzień uczę się w Technikum informatycznym, interesuję się komputerami, informatyką oraz nowościami na arenie gier :)

Jestem osobą spokojną, rozważną, odpowiedzialną, stanowczą oraz przede wszystkim uczciwą i godną zaufania.

Posiadam spore doświadczenie!

Mam za sobą kilka lat pracy przy serwerach Metin2, kilkakrotnie piastowałem takie stanowiska jak:

- Moderator Forum

- Administrator Forum

- Administrator TS3

- Support

- Game Master

Ostatnio pracowałem jako GM jednak niestety serwer upadł, a ja zostałem bez zajęcia...

Posiadam sporo wolnego czasu, nawet w roku szkolnym potrafię znaleźć kilka godzin dziennie które poświęcę na serwer.

Oczywiście znam wszystkie najważniejsze komendy GM i zasady działania serwera :)

Jeśli jakiś serwer lub osoba byłaby chętna do współpracy z moją osobą proszę o kontakt! Najlepiej na PW podam gg :)

Pozdrawiam!

99994253930592351282.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...