Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Używany smartfon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałem zapytać o używane smartfony. Chcę sobie kupić nowy telefon i szukając jakiejś dobrej oferty widziałem bardzo tanie używane. Szczególnie chodzi mi o Xperie S i Xperie T. Oba kosztują ok. 1200-1300 zł, ale używanego można znaleźć po 500-600. One są sprawne, działają normalnie ?

I czy w ogóle opłaca się kupować używane smartfony, nie rozwalą się po 3 miesiącach ?

Opublikowano

sprawne, działają normalnie ? I czy w ogóle opłaca się kupować używane smartfony, nie rozwalą się po 3 miesiącach ?

sprawne, działają normalnie? serio?....... to zależy od człowieka który sprzedaje używke, robot przecież jej nie uzywał, wtf.. to czy smartfon się nie rozwali po 3 miesiącach to zalezy od Ciebie czy go nie rozwalisz konkretnie czy wada wrodzona coś zrobiła, nie wiem, coś z baterią albo co, teraz w tej dobie telefonom baterie wybuchają albo co ;] mam Xperie T jako zapasowy telefon i jest całkiem całkiem, choć potrafi wkurzyć, może za 600-700 zł poszukaj galaxy s 3

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Nie ma szans, że kupi za 600-700zł SGS3, SGS2 jak już.

w warszawie zdarzało się że widziałem za 700-800 zł sgs3, różnie bywa, no ale predzej sgs2 znajdzie

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Krótko i na temat: Xperie S/T za mniej niż 700 nie da się kupić w pełni sprawnego. I tak, warto kupować, ale max. 2 latka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...