Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] KOMPUTER

x8x8x8x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak: ujdzie ale można lepszy, np.

http://www.morele.net/inventory/info/eq6qe/

Jest tu lepsza karta graficzna, lepszy zasilacz, większy dysk, 4gb które spokojnie starczy. Tylko ta grafika za 876;/ Ta była najtańsza ale za kilka d ni znów będzie tańsza wersja.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

A do ramu lepiej dopłacic i kupic 8gb raczej

Do gier 4GB RAM styknie chyba, że musisz robić wszystko jednocześnie <_<

@UP Budę bym zmienił na Zalmana T2, a najlepiej dołożył do Brutusa 410.

Opublikowano

Powiem tak bardzo ciezki wybor, w sumie jak chce do gier to zestw kacpra sie sprawdzi ale jest bardzo przyoszczedzony na tych mniej potrzebnych elementach komputera i to mnie troche martwi ;c

Gameiro

Opublikowano

Powiem tak bardzo ciezki wybor, w sumie jak chce do gier to zestw kacpra sie sprawdzi ale jest bardzo przyoszczedzony na tych mniej potrzebnych elementach komputera i to mnie troche martwi ;c

+ to, że faktycznie, może i GTX760 tam jest, ale to tylko PALITOwski referent. Ma swoje zalety, ale chyba więcej wad ^.o

Opublikowano

To jeszcze jedno pytanie czy ten morele sklep jest dobry i jaki jest czas dostawy oraz czy jest mozliwosc zeby został on złozony juz tam, bo myślalem na techplanet kupowac .

Gameiro

Opublikowano

To jeszcze jedno pytanie czy ten morele sklep jest dobry i jaki jest czas dostawy oraz czy jest mozliwosc zeby został on złozony juz tam, bo myślalem na techplanet kupowac .

U mnie w sygnie masz link do tematu :)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Dlaczego zmieniłeś obudowę ? M23 jest lepsza, więcej miejsca, filtry, przewiewna, a na dodatek można bardzo dobrze ułożyć kable. Nie mówię jakby różnica cenowa była większa, ale 20zł to majątek nie jest.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Jednak zdecydowałem sie zakupic zestaw Bozydara12 tylko ze sobie zmieniłem obudowe i jeszcze moze wymienie na ddr 8gb

http://www.morele.net/inventory/info/bTbHHK/ dzieki za pomoc ;)

Zmień karte graficzną na tą

http://www.morele.net/karta-graficzna-asus-geforce-gtx660ti-2048mb-ddr5-192b-d-h-dp-pci-dc-2-gtx660-ti-dc2-2gd5-472456/

Dlaczego zmieniłeś obudowę ? M23 jest lepsza, więcej miejsca, filtry, przewiewna, a na dodatek można bardzo dobrze ułożyć kable. Nie mówię jakby różnica cenowa była większa, ale 20zł to majątek nie jest.

M23 może i lepsza ale nie obrażajmy brutusa 410^^

Opublikowano

Gdzie ja tu obrażam brutusa ? Prawda jest taka, że m23 jest o wiele lepsza, sam mam więc mogę ci ją serdecznie polecić, jeszcze za taką cene.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

24dnacg.png

Opublikowano

Gdzie ja tu obrażam brutusa ? Prawda jest taka, że m23 jest o wiele lepsza, sam mam więc mogę ci ją serdecznie polecić, jeszcze za taką cene.

No tak ale mimo wszystko Brutus to nadal dobra obudowa. M23 lepsza ale 410 to nadal nie jest zła

Opublikowano

Nie jest zła, ale już mało opłacalna jak za 20zł więcej może mieć lepszą.

24dnacg.png

Opublikowano

Bo za morele.net tez widze ze jest rabat 200zl jak tego uzyc ? bo tam pisze kod w linku nie rozumiem

Jaki rabat? ;o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...