Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] bug ? z bingo

_Martin_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od 3 dni zgarniam wszystkie 5 shot z 50 może nazbierałem albo mnie z 40 napewno otwieram wszystkie brakuje mi 1 numerka [3] i nic albo zatrzyma sie na 1 albo na 2 50 shot wyjebałem w bingo i nie dostałem tego numerka 3!!! help <3:(

Opublikowano

A co my mamy do tego? Po prostu masz pecha. Ostatni numerek najciężej trafić. Mi też zostały dwa numerki i za Boga nie mogę ich trafić.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ja ostatni numerek (18) wbijałem kilka dni z czego poszło jakieś więcej niż 70 5-shoot tak więc będziesz musiał się namęczyć bo szansa jest bardzo mała jak masz jeden numerek.
O godzinie 00:00 dostajesz 5 kasetek jak się zalogujesz między 12:00 - 18:00 też dostajesz 5 kasetek z wszystkich misji jakie zrobisz dostaje się 6-7 kasetek czyli na dzień masz 16-17 kasetek i musisz próbować bo to tylko zależy od szczęścia tak jak wygrana w Lotto

xh56.png

Opublikowano

Za które misje dostaje się 6-7 5shotów? Bo jeszcze tego nie zrozumiałem do końca.

Za wszystkie jak sobie podliczysz to wychodzi 6-7 tych kasetek

xh56.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...