Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Flames™ | Cap 100 Oldschool Revolutions | Free Silk Features | NOWY SERVER

SpeedOfSound

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o5njx6cw.png

OTWARCIE 31.07.2013
362412836.gif

Chciałbym przedstawić server, Oldschool
gdzie każdy może dołączyć i cieszyć się grając!! w Silkroad bez owładniętego donatorami.
Poniżej przedstawiamy wam kilka istotnych informacji na temat servera =)

362412836.gif
STRONA

To jest ukryta treść, proszę

REG

DOWNLOAD!!!
-

Administracja
Neo | Sykado

362412836.gif
Informacje:

Ip limit: 5 ACC
Cap: 100
Race: CHN/EU
Highest Degree: 10DG
Exp/Sp: x20
Party Exp: x25
Drops: x5
Golddrop: x10
Alchemy: x1
Zerk: 2x
Job: x20

Fortress War
Jangan | Bandit | Hotan
Data: Sobota 17:00 GMT+1

Strong Uniques
Roc: Niedziela 15:00 GMT+1
Medusa: Codziennie 10:00 | 18:00 GMT+1

Capture The Flag
Codziennie co 2 godziny

362412836.gif
Funkcje servera:

DDOS PROTECTION

Alexandria ma lvl 100 Moby ponieważ w B4 nie ma wystarczajacej ilości mobów
zwiększony Job Rate x20
System Specialne Silki (nie za realną kase)

UWAGA , nie wszystko możemy kupić za specialne silki ,np Devils,angel spirit.
Nowa Arena System
Nowe uniaue Questy + dopiski
Wszystkie nowe i stare avatary dodane! (tylko 2 najnowsze dodamy nie długo)
Wszystkie Devil's i Angel's Spirity dodane i działają
Nowe grab Pety
Stackowanie elixirów i stonów
PvP Arena
Akademia usunięta
Immortal / Astral Dropy z unikatów !
Stare Glowy
Honor rank wyłączono
FW idziała ale tylko JANGAN na ten moment
Jewel Box Event działa i jest otwarty
CTF działa razem z darmowymi silkami które możemy zdobyć
Battle Arena działa z darmowymi silkami które możemy zdobyć
Usunięto MAGICPOP
PvP event z nagrodami
Usunięto karę za wyjście z Guildii oraz z Joba
Jangan Cave Teleporty dostępne w hotan oraz jangan
Survival Arena za darmowe silki
5 Pet stron oraz 3 strony w inventory dodane!

362412836.gif
Rules

1. Multiclient i Botting jest dozwolony.
2. Server jest dokładnie sprawdzany co do bugów, ale jeżeli ktoś z was znajdzie jakiś bug prosimy o kontakt z GM.
3. Nie dopuszczalne jest Reklamowanie innych prywatnych serverów na naszym serverze
4. Nie dopuszczalne jest zachowanie "Rasistowskie"
5. Nie dopuszczalne jest oszustwo , Scam wobec innego gracza.
6. Zabronione jest używanie Farmcharów na CTF
7. Zabijanie siebie , lub twojego przyjaciela bez widocznej walki jest Karane i zabronione.
8. Właściciele World od Flames zastrzegają sobię prawo do kopiowania czego kolwiek z servera lub edycji. Karane jest to Banem.

362412836.gif
Zdjęcia:

Startowe itemy | Gold | Sp | Strony w inventory
dNKP4d4.png

Stackowanie itemów
L93icRV.png

Teleporty
XPQChuV.png

System Darmowych Silków!
Ten system jest po to by gracze mogli dostać darmowe silki bez kupowania ich za realne pieniądze.
Special Silk dropią z Survival Arenas, CTF i Battle Arena.
W NPC możesz kupić za silki Fellows, Avatars i inne itemy

geWo07m.png

hYIL2H1.png

Unique Quests
System ten daję specialne dopiski przed nickiem. Aby je zdobyć musisz polować na unique

j7agb0H.png

PvP Event
Wygrany w pvp evencie dostaje od Gma specialny dopisek przed nickiem + silki

524S9rQ.png

PvP Arena
Teleportować możesz się tam z Jangan oraz Hotan

3OOEG6U.png

New Uniques!
Dodaliśmy nowe unikaty !

- Battle Golem w Pamir Plateau-
OHiU5Pc.png

- Sylph, Gnome, Salamander i Undine spawn w Roc Mt-
vcSM0BS.png

-Rage Cloud in Mujigis Area-
SoYELeG.png

I coś jeszcze =) tajemnica...

Alexandria
W Jangan cave b4 nie ma za dużo mobów dlatego też dodaliśmy w Alexandrii 100 lvl moby dla lepszego expa.
Spoty specjalnie zrobione dla INT charów oraz STR charów.

dJcs1t0.pngWYWj6P4.jpg

Devil's and Angel's Spirits
PQYtbA4.png

Nowe Avatary
GUVo9GE.png

Grap pety
A8TfYhq.png

Premium PLUS mający w sobię Instant Return Scrolle, Ressurection Scrolls i Reverse Scrolls na dzień
YORO94Z.png

Wysokie Trader Raty, by zlikwidować skuteczność Goldfarm
iQ7MXYx.png

Opublikowano

No niestety.. Trzeba czekać... Ja ze swojej strony mówie że mam zamiar zalozyc gildie.. Jakby ktos chciał dołączyć to zapraszam.. Raczej Thievkami będziemy ^^

Opublikowano

No to spotkamy sie w grze:D

Co byscie powiedzieli na pure str bicheon/cold/fire z imbue cold na pvp ? :P smash series co wchodzi na 18% bleeda no i statusy z combosów na tym capie mogą byc kozackie na pvp, a z pvm to bym sie nie martwił bo imbue na fire żaden problem dodac..

17573930109889558493.png [Devastadores]

PLAY HARD & GO PRO!

GrizZzZlE

Opublikowano

Radzę całej reszcie która wyczekuje otwarcia pójścia dziś wcześniej spać :P Wiecie jak wstaniecie już to prawdopodobnie serwer będzie on licząc że to będzie ok 9-10 :) Admin poszedł też spać P.S to tylko godzina różnicy i tak jak mówiłem nawet ta firma która zajmuje się anty-ddosem nie pracuje 24/7 , a kontakt to do każdej firmy jest 24/7 xD Chwyt marketingowy :D

True love survives all

Opublikowano

Czuję się już z deka podirytowany postawą GM'a nie dość , że cholernie przeciąga już to , to jest osobą niesłowną ( mimo że to nie jego wina ). Jak coś się mówi i obiecuje to tak się robi.. chyba zrezygnuje z grania tutaj, nie mam zamiaru czekać kolejnych x godzin do otwarcia serwera.

P.S miłego czekania do 19-stej życzę :)

True love survives all

Opublikowano

To nie wina GM'a, czeka na pliki DDos'a, w przeciągu kilku godzin server zostanie open.

Certus nie jest początkującym master'em wiec powinien szybko sprawe załatwic:)

Czuję się już z deka podirytowany postawą GM'a nie dość , że cholernie przeciąga już to , to jest osobą niesłowną ( mimo że to nie jego wina ). Jak coś się mówi i obiecuje to tak się robi.. chyba zrezygnuje z grania tutaj, nie mam zamiaru czekać kolejnych x godzin do otwarcia serwra.

Na jednym z popularnych forum napisal ze otwarcie serwera przez te pliki nastąpi jutro, wiec moze być uruchomiony DZISIAJ w kazdym momencie, nie napisał dokladnej godziny, pozostaje uzbroić się w cierpliwość, porobić swoje sprawy i poczekać na open:))

PLAY HARD & GO PRO!

GrizZzZlE

Opublikowano

No to spotkamy sie w grze:D

Co byscie powiedzieli na pure str bicheon/cold/fire z imbue cold na pvp ? :P smash series co wchodzi na 18% bleeda no i statusy z combosów na tym capie mogą byc kozackie na pvp, a z pvm to bym sie nie martwił bo imbue na fire żaden problem dodac..

na 100 capie najlepszym buildem jest tylko i wyłącznie warrior/cler ;). Jak coś stworzę gidię i podbijemy jg ^^:D.SpeedOfSound to ja beTfef kojarzysz ?

sialalalaa

Opublikowano

Haha no racja za szybko przeczytane:D

Warriorem to juz predzej niz wizzem:D

PLAY HARD & GO PRO!

GrizZzZlE

Opublikowano

ja będę grał pod nickiem: Bionick lub Xtrem3

xLftoj3w677jqY5S.jpg

Gdy będziesz się chciał poddać,

Pomyśl o osobach, które chcą to zobaczyć.
Nie daj im tej przyjemności!

Opublikowano

Panowie i Panie mam pewien problem a mianowicie nie mogę kliknąć login(po kliknięciu nic się nie dzieje) po wpisaniu w bocie pasów i podobnie z opcją "Start Client" ;/

Posiadam win 7 ultimate 64bit. Dodam też że mam najnowsze sterowniki do swojego sprzętu i nie mam problemu z bibliotekami dll. Uruchamiałem jako administrator to także nic nie dało.Zapora i antywirus wyłączone lecz to też nie pomogło ;/

Piszę w tym temacie bo w tutku z Mbotem chyba się nie doczekam na odpowiedź.Jak ktoś wie o co chodzi w tym problemie to prosiłbym o podzielenie się ze mną jego rozwiązaniem : ))

Opublikowano

na 100 capie najlepszym buildem jest tylko i wyłącznie warrior/cler ;). Jak coś stworzę gidię i podbijemy jg ^^:D.SpeedOfSound to ja beTfef kojarzysz ?

Pewnie że tak :) To stwórz guildie albo ja to zrobie :) mi to obojętne :) i zagramy z starą ekipą !

Co do Servera. Z pewnych źródeł wiem że "Certus" to GM który jest jednym z GMów na pewnych sporym , dobrym serverze :)

Jest to GM ogarnięty i tym bardziej słowny... To że nie otworzyli servera wczoraj to lepiej dla was bo macie więcej czasu na ściągnięcie clienta.

Druga sprawa GM napisał że o 18:00 "POWINIEN" otworzyć server , niestety nie wiemy czy czasu Polskiego czy GM+2

Trzecie sprawa , każdy wie dobrze że 95% serverów ma zawsze opóźnienia z startem , a te servery które ruszają w czas , przeważnie bo kilku dniach padają przez DDOSA.

Chyba lepiej poczekać aż gość ogarnie sprawę z Ochroną servera niż żeby otworzył server na 2 dni...

No i jeszcze jedno , moim zdaniem to idzie na korzyść servera , pomimo że się opóźnia start to tym większe zainteresowanie jest startem servera , co za tym idzie? Z godziny na godzine , z dnia na dzień coraz więcej osób czyta Temat i dowiaduję się o serverze :)

No i na koniec dodam... Server jeśli ruszy , na pewno go sprawdzę , ogarniemy spoko guildie by grać 4fun... Mam nadzieję że stare ekipy wbija na server i ci co ze mną grają odezwą się do mnie to stworzymy fajną guildie , Unie i podbijemy ten server =) Pozdrawiam i czekamy :)

NASZ FANPAGE SILKROAD

Opublikowano

Panowie i Panie mam pewien problem a mianowicie nie mogę kliknąć login(po kliknięciu nic się nie dzieje) po wpisaniu w bocie pasów i podobnie z opcją "Start Client" ;/

Posiadam win 7 ultimate 64bit. Dodam też że mam najnowsze sterowniki do swojego sprzętu i nie mam problemu z bibliotekami dll. Uruchamiałem jako administrator to także nic nie dało.Zapora i antywirus wyłączone lecz to też nie pomogło ;/

Piszę w tym temacie bo w tutku z Mbotem chyba się nie doczekam na odpowiedź.Jak ktoś wie o co chodzi w tym problemie to prosiłbym o podzielenie się ze mną jego rozwiązaniem : ))

Po pierwsze upewnij sie ze w jednym folderze masz mbota loader i cracka do niego. Gdy ty zrobiles odpal plik "mBotLoader" klikajac prawym i uruchom jako administrator. Wybierz folder gdzie masz Silkroad i zapisz bota. Jak juz zapiszesz to zamknij bota i odpal jeszcze raz uruchamiając jako administrator (odpalaj go tak zawsze), wpisz nick i niżej haslo i kliknij Login, gyd to zrobisz nizej powinno pisać "Login successfull (lub Pomyslnie Zalogowany jesli masz pl co też zalecam)". No i Start Client :)

Co do SpeedSound sie zgadzam w 100% :) Lepiej zeby server był przygotowany do nadmiaru osób i ludzi próbujących go zniszczyć niż miałby lagować aż w końcu paść po kilku dniach .. Nic tylko czekac na otwarcie i ownić tubylców:D Mój nick GrizZzlE , see you soon :)

PLAY HARD & GO PRO!

GrizZzZlE

Opublikowano

Ja dołączę chyba gdzieś chętnie, nie ma co sie rozpraszać chyba co do gildii.. Jak założycie gildie to dawajcie info tutaj, nicki do kontaktu itp ^^

Opublikowano

Po pierwsze upewnij sie ze w jednym folderze masz mbota loader i cracka do niego. Gdy ty zrobiles odpal plik "mBotLoader" klikajac prawym i uruchom jako administrator. Wybierz folder gdzie masz Silkroad i zapisz bota. Jak juz zapiszesz to zamknij bota i odpal jeszcze raz uruchamiając jako administrator (odpalaj go tak zawsze), wpisz nick i niżej haslo i kliknij Login, gyd to zrobisz nizej powinno pisać "Login successfull (lub Pomyslnie Zalogowany jesli masz pl co też zalecam)". No i Start Client :)

Co do SpeedSound sie zgadzam w 100% :) Lepiej zeby server był przygotowany do nadmiaru osób i ludzi próbujących go zniszczyć niż miałby lagować aż w końcu paść po kilku dniach .. Nic tylko czekac na otwarcie i ownić tubylców:D Mój nick GrizZzlE , see you soon :)

Nic to nie dało niestety ;/ Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...