Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]Online

JestemPolakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolejny problem :<

otóż żadna gra multiplayer mi nie działa, a jakoś mam normalnie internet, o co kaman :< ? mam router, grałem w lola aż tu bum, odnów połączenie i nie mogę grać w żadną grę multiplayer

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Opisz dokładnie swój problem, ponieważ ,, bum odnów połączenie" nic nam nie mówi

Możesz też dać model routera

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

@up ......

@top

Napraw pliki instalacyjne , wyłącz zaporę , wyłącz antywirusa , jeśli nie pomoże reinstal .

Opublikowano

I tak jak zawsze powtarzam przeczyść CCleanerem kompa....
Jeżeli to nie pomoże ,ani anty wirus ani wył. zapory ,czy naprawienie plikow jak pisze up możesz spróbować zresetować ruter ,mi osobiście to czasami pomaga ,a jeśli i to nie zadziała to reinstal ,z kolei jeżeli reinstal nie pomoże to polecam formata :D

rsdgx1.jpg

Opublikowano

kolejny problem :<

otóż żadna gra multiplayer mi nie działa, a jakoś mam normalnie internet, o co kaman :< ? mam router, grałem w lola aż tu bum, odnów połączenie i nie mogę grać w żadną grę multiplayer

Przy każdej tak grze masz ? Sprawdz ciągłość przesyłu pakietów.

Włącz tryb online w Internet Explorer.

WOW ! skąd ty takie porady bierzesz ?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Ehhh ;< był to problem u dostawcy, poblokował po prostu porty, jest już ok.Temat można cls

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...