Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pliki rykox v2 a GM..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam serwer na plikach rykoxa juz wszystko dziala lecz gdy dam sobie gm zresetuje serwer wchodze na konto to nie ma nicku postaci ani statystyk ; / ktos wie czemu ? probowalem dawac gm przez gamemaster panel 2 oraz navi i nadal to samo ;/ z gory dzieki i pozdrawiam

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Ale jak nie ma nicku postaci i statystyk ? Napisze Ci tak .

Dodaj w zakladce Common(Masz ss z zakladki common mojego serwera):

69146740165610886012.jpg

sygna.png

Opublikowano

Ale jak nie ma nicku postaci i statystyk ? Napisze Ci tak .

Dodaj w zakladce Common(Masz ss z zakladki common mojego serwera):

69146740165610886012.jpg

Dokladnie tak zrobilem, wchodze do gry loguje sie na konto i tam przy wyborze postaci nie ma nicku ani statystyk... klikam enter i lapie laga... czyli moze zostac caly dzien i sie nie zaladuje.. postaci na tym koncie tez sie nie da zrobic, oraz mialem ninje a zmienilo na woja ; /

Opublikowano

wejdź w zakładke account (to główne drzewko) i zmień tam pierwszy numerek od twojego konta na np jakiś 4593 albo 2873

sygna.png

Opublikowano

nie zmieniłeś sobie czasami nicku w zakładce Player? np. jak masz nick Eciepecie i dołożysz do tego [HA]Eciepecie to postać się buguje (ograniczenie metina do 12 znaków chyba xD)

Opublikowano

nie zmieniłeś sobie czasami nicku w zakładce Player? np. jak masz nick Eciepecie i dołożysz do tego [HA]Eciepecie to postać się buguje (ograniczenie metina do 12 znaków chyba xD)

Nie, dobra juz naprawilem wiec temat do zamkniecia ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...