Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie działający klawisz zasilania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem ze swoim telefonem (Samsung Galaxy Mini / GS5570) otóż kiedy klikam przycisk zasilania on kompletnie nie reaguje. Jakiś czas temu jeszcze mniej więcej reagował, ale wariował mianowicie gdy nacisnąłem to ekran się nie blokował tylko telefon po prostu się wyłączał, a gdy już się zgasił to sam ponownie się włączał. Tak samo jest gdy wyjmę baterie i ją włożę, telefon sam się odpali.

Macie jakieś rady lub coś? Jeśli tak to prosiłbym objaśnienie krok po kroku jak debilowi bo jestem w tym temacie zielony :)

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

oddaj do serwisu skoro sam nie potrafisz poradzić sobie albo wgraj soft/zresetuj telefon

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Zepsuł się zwyczajnie. Na pewno nic się nie stało z oprogramowaniem. Oddałbym go do serwisu, jak radził RobeM

Opublikowano

Telefon oddałem do serwisu. Prawdopodobnie powodem był stary soft, ale dowiem się przy odbiorze.

Do zamknięcia.

Opublikowano

Przeciez to jest wada hardware'owa, a nie software'owa.

Więc jakim cudem przyczyną może być stary soft? ; o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...