Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ecsro - Autoselect

666xxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z Kolejną prośbą do uzytkownikow tego forum :) bo jest ono od tego zeby pomagac sobie nawzajem wiec ;) . Prosze mi powiedziec lub napisac stronke z download i opisem do AUTOSELECTA ecsro ( ja gram na Vipie) bardzo mi na tym zalezy bo jest to jaki taki bot ja lece na farmie -9 wiec juz nie chce mi sie jechac recznie :P BARDZO PROSZE O POMOC za pomoc dam 5* !

Opublikowano

patrzylem na niego zciagalem wszystko ale nie umiem sie tym obsluzyc mozesz jakos mnie podluczyc lub dac szybka instrukcje obslugi ? naprawde sie odwdziecze =)

Opublikowano

tym autoselec musisz spatchowac media żeby mieć autoselect (musisz wskazać media.pk2 ecsro)

ściągnij potem

, weź z tego folderu autopotka wraz z tym plikiem au3, potem ściągnij loadera z tego linku powyżej (z epvp) potem to co jest na elite (od loadera to au3) całe te napisy skopiuj i ten pliczek co jest w folderze ( z tego mega ) private_server_loader.au3 weź otwórz przez notatnika i zamień to co skopiowałeś z epvp ( od lolkopa ). Tera w tym folderze ( z mega) powinien być private_server_bot to w nim ustawiasz co ile ma się buffować i jakie skille ma wciskać, zapamiętaj by na skillbar był autoselect z actions. Aha all musi być w folderze ecsro i ten jak grasz na vip to odpalasz w loader div 3 i ten żeby był dłuższy zasięg to musisz mieć zaznaczoną funkcje 4 po lewej. To chyba wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...