Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Factions - Spigot // bląd w logach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z pluginem Factions przy wpisywaniu kilku komend wywala błędy w logach link do foty poniżej :

Zmieniałem wersje factions ale jest nadal problem pliki serwerowe to 1.6.2 Spigot // plugin Factions 1.6.2 by Krzysztof PL

11q4rl.jpg

Opublikowano

Polska wersja Factions jak zawsze nie działa jak powinna, wgraj angielską wersję, i zobacz czy masz takie błędy, jeżeli nie to oznacza to że błąd w spolszczeniu.

Opublikowano

Polska wersja Factions jak zawsze nie działa jak powinna, wgraj angielską wersję, i zobacz czy masz takie błędy, jeżeli nie to oznacza to że błąd w spolszczeniu.

Dobra wgrałem factions pod 1.6.2 z bukkit org ale teraz jest kolejny problem z essentials chat'em oraz z plikiem config factions fota :

Nie wiem jak skasować to [FACTION] zamiast tego zrobić nazwę gildi

8rtrrw.jpg

Używam essentials chat format :

670mqd.jpg

Proszę o pomoc

Opublikowano

Tak jak ktos powyzej napisal zrób tak.Bo mi wszystko chodzi poprawnie jak tak zrobilem.Dzięki za pomoc :)

Zapraszam na serwer Survival typu HARD Ip:Nie ustalone :) Start 20.12.13r

Opublikowano

Myślę, że to coś z permissionsEx

wybierz_serwer.png

Włożyliśmy wszelkie starania i poświęciliśmy dużo czasu na to, żeby nasze serwery rozwinęły się, jak najlepiej!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...