Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pojedynkowicz] Ravgor.

Ravgor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: xXElectroOXx

Level: 7 (Ale zapieprzam na expach i szybko mi idzie dość)

K/D:1.32

Parametry PC:AMD 7550 Dual-Core Procek 2.51 GHz, 3 GB RAM Karta graficzna: ATI Radeon HD 4350

Dlaczego chcesz zostać członkiem naszej grupy : Chciałbym pomóc użytkownikom którzy dopiero zaczynają grać lub czegoś nie rozumieją oczywiście także chciałbym się pojedynkować z użytkownikami owego Team'u.Myślę także że mogę się przydać do różnych ciekawych rzeczy nie jestem "profesjonalny" i także popełniam błędy ale jak się to mówi "człowiek uczy się na błędach" na dodatek mogę pomóc w tworzeniu GamePlay lub tego typu rzeczy.Myślę że bardzo się przydam.

Cos od siebie:Rozumiem że Tutaj level może stanowić przeszkoda ale to nie level świadczy o graczu tylko skill a przy okazji dużo gram w grę więc tutaj wbicie level'a nie ma żadnego problemu.Mój komputer dźwiga WR na wysokich obrotach i przy nagrywaniu frapsem mam 30-60 FPS'ÓW ;)

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...