Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wycena konta

BolekBezLolka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli chodzi o profesionalną wycenę konta to jest to trudne. Same punkty i auta nie znaczą, że konto jest dużo warte.

Wiadomo trzeba wziąć pod uwagę samochody za SB ale do tego musisz dodać jakie części masz w garażu i jakie

skille sa w garażu i w autach. Patrząc po autach najlepszych w grze do danych klas to są one raczej nie wyszykowane do klas.

No i brakuje tez paru aut które są własnie w czołówce. Ale dlatego właśnie cenę trzebaby wyliczyć.

Nie mam w obecnej chwili czasu bo zaraz wychodzę, ale jak chcesz to sporządze może wieczorem dość dokładną wycenę :P

Oprócz tego jeżeli chcesz takie konto sprzedać to niektórzy by chcieli, żeby było czyste. Były używane na nim jakieś hacki?

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

pomyślcie zanim zadajecie pytania. Pewnie skoro jest zarejestrowany na tym forum to nie używał hacków

nafson_gameplay.png
Opublikowano

widziałem podobne konto na allegro za 400 zł chciałem sie spytać ile za moje dostane ponieważ zakończyłem swoja przygodę z nfs world chce sprzedac konto :D

Ps jeszcze jest 100 miejsc wolnych w garażu z buga z porshe jedno miejsce 500 sb :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...