Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowe Znaczki GM

Timek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj chciałem wam zaprezentować znaczki GM robione przezemnie... , too moje pierwsze znaczki jakie zrobiłem i pierwszy raz kiedy robię takie coś..

Znaczek1 :

tvnb.jpg

Download:

http://www.speedyshare.com/NAcnr/Znaczek1.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/90522c67078b1561177d2ea4767a64a20814a44c5814cef30755b1a0273ce019/analysis/1375288172/

Znaczek2:

7n7z.jpg

Download:

http://www.speedyshare.com/ZNbpc/znaczek2.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/508aa32b8b1fb9b8b8241e00c84b506f88af61eb518ff3b4c23a1515b620187b/analysis/1375288307/
Opublikowano

Znaczki są mało estetyczne. Przeczysz sam sobie, ponieważ nakazujesz komuś aby nie mówił iż są brzydkie, a jednocześnie wspominasz o tym, że wykonywałeś to pierwszy raz. Jak na pierwszy raz, może być aczkolwiek trening czyni mistrza.

Opublikowano

Znaczki są mało estetyczne. Przeczysz sam sobie, ponieważ nakazujesz komuś aby nie mówił iż są brzydkie, a jednocześnie wspominasz o tym, że wykonywałeś to pierwszy raz. Jak na pierwszy raz, może być aczkolwiek trening czyni mistrza.

Ja nie nakazuje komuś zeby nie mowili że są brzydkie, tylko prosze o to żeby tak nie pisać bo pierwszy raz to robie i dopiero sie ucze w tym programie robić.. Zaraz wstawie nastepny zobaczysz czy lepszy czy taki sam jak te ;p

Opublikowano

Ja uważam że pierwszy w ogóle nie pasuje to po pierwsze nie te kolory i efekty xD a po 2 uważam że nie co za duże to jest :D

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

Opublikowano

Dla mnie nawet nawet. Jeśli byłby sam GM z jakimś dodatkiem było by ładnie, ale takto nie jest najgorzej. Tylko troche brzydko wyszło bo one są za długie. Drugi jest ładniejszy.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Jeśli uważasz że twoja praca jest jak by to określić... chujowa to po co ją tu dajesz? Poćwicz, przyjrzyj się 100x zanim coś tu dasz, chodzi mi o to że znaczków GM już jest naprawdę sporo a dodając kolejny postaraj się by był lepszy od tych które ktoś udostępnił.

8910814572903361049127.png

Opublikowano

Jeśli uważasz że twoja praca jest jak by to określić... chujowa to po co ją tu dajesz? Poćwicz, przyjrzyj się 100x zanim coś tu dasz, chodzi mi o to że znaczków GM już jest naprawdę sporo a dodając kolejny postaraj się by był lepszy od tych które ktoś udostępnił.

Dodaje bo chce aby ludzie ocenili jak im się podobają.

Opublikowano

Dodaje bo chce aby ludzie ocenili jak im się podobają.

Ok, czyli wszyscy muszą pisać że są piękne skoro z góry narzucasz im co mają o tym myśleć? Tak chcesz poznać zdanie innych? :)

Proszę nie pisać że brzydkie,

8910814572903361049127.png

Opublikowano

nie wiem jak wy ale mi się wydaje że to zwykły napis zrobiony z tych kreatorów w necie i w gimpie dodane te czaszki jak podejrzewam

zukh.png

Czekam z nadzieją.!

Chce ktoś pliki Tanirus? Walnij 10 like 5 w profilu i napisz na PW

Opublikowano

Lepszy napis można otrzymać w cooltext ...

Czaszki ? Po co je dodawałeś ? To nie gra "Piraci z Karaibów" ...

Okropne.

Jak można otrzymać lepszy to zrób sam!!

Opublikowano

@UP

Chyba każdy ma prawo wyrazić swoją opinię prawda?

@TOPIC

Nie jest to jakieś piękne, ale może komuś się przyda. = ).

2thd.jpg

Opublikowano

Te czaszki odbiegają od tematyki metina, napisy nie są zbyt estetyczne.

Ale jak na początek, ujdą, ćwicz tam a na pewno zrobisz o wiele lepsze :P.

lg9a.png

Opublikowano

Te czaszki odbiegają od tematyki metina, napisy nie są zbyt estetyczne.

Ale jak na początek, ujdą, ćwicz tam a na pewno zrobisz o wiele lepsze :P.

Ćwicze ale coś mi to nie wychodzi xD

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...