Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PERM]G00D

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, widzę, że trzeba to wyjaśnić bo zaszło jedno wielkie nieporozumienie w tej kwesti.

Wysle tutaj to samo, co Miyoshi na gadu.

Nie wiem co ci
Miltinka z Endym i Sheila tam nagadali, ale to jest wszystko nie prawda i G00D
nie był zamieszany w żadne niszczenie serwerów.
Otóż ja odkryłem tam pewien bug,
tak ja.. nie maciek, odkryłem to przypadkiem razem z nim, bo akurat byliśmy w
tzw. grupie, jako iż Sheila mi zalazł za skóre wcześniej, postanowiłem, że to
wykorzystam i chciałem wzamian za wyjawnienie tego błedu smocze monety, troche
się z nim tam pospinałem itp, w koncu dostałem te SM... i powtórzę, Maciek nie
był w to zamieszany, on jedynie pomógł mi odnaleźć ten błąd.
On go ani razu nie wykorzystał bo
dobrze wiedział co może się stać, jeżeli to by wyszło na jaw, że niszczy jaki
kolwiek serwer.
Sam w koncu ustalał ten regulamin Metin2 na MPC...
Miltinka z Endym bardzo chcieli go
ujebać, jak już mówie moge dać ci całe moje archiwum z rozmowy z nią, może to
służyć tez jako podstawka..
Wiec w skrócie, Maciek nie miał nic wspólnego z jakim kolwiek niszczeniem serwera...

http://scr.hu/screenshooter/8640378/uirhpgj

to jest ten rzekomy dowód, to jest niby wyciąg z logów KTÓRYCH SHEILA PISAŁ MI SAM NA GADU NIE ZAPISUJE BO NIE CHCE CZATU ZASYFIAC

Poza tym, najlepsze jest to, że Maciek po resecie kont na aline ( data juz jest po resecie ) nie grał na tym serwerze, postać widocznie została zrobiona przez samego Sheile, a IP zostało wyciagniete pewnie z forum i logi przerobione...

@DO MAKINA

Prosze byś mnie nie banował do wyjasnienia tej sprawy, bo jednak wiem na ten temat dużo a moge pomóc... dzięki :)

@edit

http://scr.hu/1r6w/7ab5x

Czo ten szejla to ja nie wiem, skoro logi sie nie zapisuja to jak on kurwa sprawdzil to co G00D wpisuje? #beka

Opublikowano

Strasznie się dziwie, czemu nie mogę dostać dowodów nawet, logi można przerobić, zwłaszcza że komend nie wie nawet czy mogłem wpisywać czy nie, ban jest z dupy ale okej.

porównaliście IP z serwera i IP z MPC. Jestem w teamie metin2 układałem zasadę niszczenia serwerów, a wy mi mówicie że wiecie więcej?

Z liderem metin2 pisaliśmy, że gówno nas obchodzi kto pisze komu na gg, na serwerze, ważne jest tylko i wyłącznie MPC. :)

Nie banujcie harnasia, on ma dowody na moją niewinność, w końcu co ja mogę powiedzieć, że nie niszczyłem tego serwera i tyle. :)

Opublikowano

Czy możecie się uspokoić - Draven97 / Czo ten harnas?

Temat nie służy do spamu.

Prawda, to nie jest dział do spamu. Tu tylko mogą wypowiadać się osoby nakładająca bana, i osoba od odwołania bana.

A Wy tu spamicie - jak jełopy. Jak by tego nie szło na GG / Skype, na PW - forum MPC-forum - powyjaśniać - te sprawy.

Weźcie już nie spamcie. Proszę ja Was o to.

Opublikowano

Tak, po rozmowie z kokoszem doszliśmy do wniosku, że dostaniesz UB, ale Twoje zachowanie było karygodne, a jako moderator powinieneś świecić przykładem, więc nie wracasz na posadę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...