Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stracone 2 key'e po formacie.

maksymil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, niedawno system mi się spieprzył i razem z nim mój plik .txt ,na którym miałem zapisane 2 klucze do CoD 2 i jeden do CoD 4. W CoD 4 i tak grałem mało ,więc nie ma co płakać, ale moje ukochane CoD 2 ... jest jakiś sposób ,żeby odzyskać plik albo zdobyć nowy działający klucz za darmo? żeby nie było klucze zaczynały się mniej więcej WAGU i HAPU (nie jestem pewnien czy zamiast A nie było 4 - w obydwóch przypadkach)

Pentakille [Ranked]

• Fiora (1) • Nidalee (1) • Ezreal (1) • Graves(1) • Cassiopeia (1) ♦

Pentakille [Normal]

• Gangplank (1) • Master Yi (1) • Cassiopeia (1) ♦

Opublikowano

Jeśli robiłeś format dysku, to niestety nie da rady.

Nie, nie dostaniesz key'a za darmo.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Czyli raczej sobie już nie pogram na oryginalnych cd-keyach? bomba -,- .. Czyli pozostaje mi tylko wydymać 4 dychy na kupno już trzeciego klucza do CoDa?

Pentakille [Ranked]

Pentakille [Normal]

Opublikowano

Takich rzeczy nie trzyma się w pliku .txt. Przynajmniej masz nauczkę na przyszłość.

CDKey na pewno znajdziesz taniej, przed chwilą widziałem ofertę za 5zł.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

5zł? Skąd ludzie tak tanio mają? :/

Pentakille [Ranked]

Pentakille [Normal]

Opublikowano

Sprzedają i się nie znają, nie zależy im i chcą szybko sprzedać, lub też jest jakiś haczyk. Lepiej dołożyć parenaście złotych, aniżeli ryzykować..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...