Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Stare Czasy I Muzyka

Ravgor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałbym dziś poruszyć temat o starych dziejach i stare muzyki ponieważ zauważyłem że w tych czasach słucha się albo Rap albo Dubstep albo techno a gdzie stare dobre czasy metalu/pop/jazz lub rock ? czy ktoś wg pamięta te czasy gdzie gdy się wychodziło na dwór słyszało się fajnej muzyki nie tylko rapu i przeklinania tylko normalne zagraniczne/polskie muzyki coś w deseń :

możecie mnie wyzywać od gimbusów bo mam 15 lat ale powiem szczerze że nie czuje się dobrze w tych czasach brakuje mi tamtych czasów gdzie nie było tego całego Justin'a Bieber czy tam One Direction i nikt się nie bił bo ktoś nie lubił tego czy tego wykonawce.Co o tym myślicie ?

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

W latach 90. mówili że tamtejsza muzyka jest gorsza niż 20 lat temu, młodzież się demoralizuje, teraz też tak jest i tak będzie w kółko... Moim zdaniem to fajnie, że teraz jest taka różnorodność gatunków, każdy może znaleźć coś dla siebie.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

W latach 90. mówili że tamtejsza muzyka jest gorsza niż 20 lat temu, młodzież się demoralizuje, teraz też tak jest i tak będzie w kółko... Moim zdaniem to fajnie, że teraz jest taka różnorodność gatunków, każdy może znaleźć coś dla siebie.

Teraz bardziej zauważam że inaczej jest niż wcześniej ktoś powie że np "Nie lubie rapu" to inni zaczynają go wyzywać bo ma inne zdanie o.O niektórzy młodzi ludzie idą za "modą" niż słuchają swoich kawałków czyli między innymi sezonowcy.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Teraz bardziej zauważam że inaczej jest niż wcześniej ktoś powie że np "Nie lubie rapu" to inni zaczynają go wyzywać bo ma inne zdanie o.O niektórzy młodzi ludzie idą za "modą" niż słuchają swoich kawałków czyli między innymi sezonowcy.

Jeśli ktoś tak powie i nawet tego nie uargumentuje to mam w dupie takie zdanie, bo takie zdanie jest umotywowane stereotypami.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

W dzisiejszych czasach jest więcej gatunków muzyki i jest faktycznie czego posłuchać.

Ja sam słucham rapu np.Pezet,Chada ale także coś z techno,house,dupstep np. Hardwell,Avicii,Skrillex itp.

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Metal, pop, rock, te gatunki cieszą się prawie tak dużą popularnością jak rap i dubstep. Technologia idzie do przodu i ludziom nudzi się ten sam styl tworzenia muzyki.

Coś czuję że ludziom RAP się nie znudzi xD

Opublikowano

Cześć.

Chciałbym dziś poruszyć temat o starych dziejach i stare muzyki ponieważ zauważyłem że w tych czasach słucha się albo Rap albo Dubstep albo techno a gdzie stare dobre czasy metalu/pop/jazz lub rock ? czy ktoś wg pamięta te czasy gdzie gdy się wychodziło na dwór słyszało się fajnej muzyki nie tylko rapu i przeklinania tylko normalne zagraniczne/polskie muzyki coś w deseń :

możecie mnie wyzywać od gimbusów bo mam 15 lat ale powiem szczerze że nie czuje się dobrze w tych czasach brakuje mi tamtych czasów gdzie nie było tego całego Justin'a Bieber czy tam One Direction i nikt się nie bił bo ktoś nie lubił tego czy tego wykonawce.Co o tym myślicie ?

Jakie czasy jak masz 15 lat? Przecież to było, a tak z 7 lat wstecz... Nie spotkałem się z czymś takim: "nie słuchasz tego i tego to jesteś frajer".

Jest prosta zależność, teraz jest więcej muzyki to i więcej chłamu jest na scenie (który zawsze był) i na tej zasadzie masz słuchaczy, teraz jest więcej fanek marnego shitu.

Jacy sezonowcy, nie lubię tego stwierdzenia bo jest ono chujowe, to raczej normalne że w pewnym wieku zaczyna się sprawdzać różną muzykę, ludzie po kolei zaczynają słuchać rocku, metalu, popu, rnb, rapu itd. żeby znaleźć to co im najbardziej odpowiada w muzyce i nie ważne czy robią to świadomie czy nie, tak jest w większości przypadków.

W dzisiejszych czasach jest więcej gatunków muzyki i jest faktycznie czego posłuchać.

Ja sam słucham rapu np.Pezet,Chada ale także coś z techno,house,dupstep np. Hardwell,Avicii,Skrillex itp.

*CHAŁWA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...