Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Prosiłbym o wypisanie jakichś ofert z play na abonament lub mix, telefon za złotówkę lub może być do 100 zł.. z abonamentem również max 100 zł miesięcznie. Myślałem nad Sony Xperia Z, ale nie widziałem żadnej dobrej oferty, zbytnio też nie szukałem, dlatego was się pytam ja mało się znam na telefonach z wyższej pułki, zależy mi nad dobrą specyfikacją, androidem, wytrzymałym, i dobrym ekranem który ciężko porysować i popalcować.

Opublikowano

masz gg? 38097183 moje gg tam się odezwij pogadamy

ogólnie u operatora to chyba za abonament 200+ zł będzie telefon taki za chyba 400 zł dopiero xD zawsze zawyżają sporo ceny rynkowe telefonów to po 1 a po 2 zawsze chcą zarobić, pomoge Ci też w wyborze nowego abonamentu.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Raczej w takim abonamencie nie znajdziesz Xperii Z za złotówke, no chyba że w abonamencie na 10 lat. Wystarczy popatrzeć na cene telefonu w sieci bez abonamentu ok. 3500. Moge ci polecić Xperie SP, to telefon pomiędzy średnią, a wyższą półką, bardzo podobny do Xperii Z, ale dużo tańszy, bo to nie jest flagowy model. Takie parametry co ma ten telefon powinne ci wystarczyć. Ja mam ten telefon przez 2 tygodnie i nawet jednego zacięcia nie było. Nie porysował mi się też w kieszeni.

W abonamencie za 100 złotych powinieneś ten telefon dostać w takiej cenie co chcesz.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Witam, Prosiłbym o wypisanie jakichś ofert z play na abonament lub mix, telefon za złotówkę lub może być do 100 zł.. z abonamentem również max 100 zł miesięcznie. Myślałem nad Sony Xperia Z, ale nie widziałem żadnej dobrej oferty, zbytnio też nie szukałem, dlatego was się pytam ja mało się znam na telefonach z wyższej pułki, zależy mi nad dobrą specyfikacją, androidem, wytrzymałym, i dobrym ekranem który ciężko porysować i popalcować.

Musi to być koniecznie Play?

ABONAMENT:

SG3 Mini:

http://www.play.pl/telefony/samsunggalaxys3mini_blue/?ESId=SMP_FL_1000

LG Swift L9:

http://www.play.pl/telefony/lgl9/?ESId=SMP_FL_1000

HTC One S:

http://www.play.pl/telefony/htcones_grey/?ESId=SMP_FL_1000

W mixie nie opłaca się brać, bo ceny telefonów są jakieś kosmiczne.

Opublikowano

wyjasniłem z nim to na priv i już zdecydował raczej, sobie qwa daj % za offtopic.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Nie musi to być play, jednakowoż kolega wyżej pomógł i wyjaśnił. I na to samo wyszło :) Dziękuję za odpowiedźi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...