Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] +0pkt ftw

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam pewien problem. Jestem w braz 1 i ciagle za wygrana dostawalem po 3 pkt. Udalo mi sie wbic 96 pkt i dostawalem po 1pkt, mowie ok, i tak wyjde. Ale wbilem 99 pkt, wygralem mecz i tu jeb +0... nie sadze ze mam za niskie mmr mozecie sprawdzic moj nick kamilbrzoza. Jak myslicie, co mam teraz zrobic??

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Gość koxxxik12
Opublikowano

Zrób dodge z lobby i spokojnie za następną wygraną dostaniesz z 10pkt

Opublikowano

Ale jak wyjde z lobby to strace 3pkt a ja za wygrany mecz dostaje 1-2, wygralem 7meczy z rzedu i to wszystko na nic ;c

Czyli co mam wyjsc z lobby czy grac i starac sie ciagle wygrywac?

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Musisz wyjść z lobby odbierze ci pare pkt i po wygranej powinny być serie:)

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Albo poprostu nie graj z 2-3 dni rankedów. Ja też tak miałem (tyle że nie dawało +0 ale +1) I po tej przerwie z 90 pkt dostałem odrazu walkę o serie.

Opublikowano

Gdy jesteś w 1 dywizji danej ligii system chce sprawdzić Twoje umiejętności dając Ci znikomą ilość punktów bądź nie dając ich, jest to spowodowane tym, iż posiadasz bardzo niskie MMR, czyli średnia wygranych i przegranych.

Opublikowano

ale głupoty pierdolicie z tym wychodzeniem i przegrywaniem rankedów. Nawet jeśli dostajesz +0 pkt to twoje MMR rośnie w normalnym tempie i poprostu nie masz wystarczającu dużo elo żeby mieć kwalifikacje do srebra więc dostajesz po 0 pkt. Wygrasz może jeszcze max 2 rankedy i powinno dać ci kwalifikacje.

Ciekawostka:

- Elo na lolkingu nie jest twoim ukrytym elo tylko szacowanym.. Może wgl nie mieć odzwierciedlenia z tym prawdziwym.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...