Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co o tym myślicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server O nazwie : MasterBlock [FB]

Pluginy Podstawowe + Automatyczne Dzialki , skrzynie z Itemami , Kasa , Sklep , MobArena , [Jezeli Jeszcze Cos To prosze Podac]

Co 2 tygodnie Wilekie Eventy i do wygrania Svip

VIP-za 7zl eq diax,trochu diaxow i alchemi.

SVIP-11zl Gm zmiania pogody

20slotowy[W kazdej chwili mozliwosc zwiekszenia slotow ]

Hosting:mineserv

Kiedys Mialam Podobny server I zarobilam w 4 tygodnie ok200zl

Opublikowano

Aktualnie mamy do pomocy 1 admina i moderatora ale czym wiece pomocy tym lepiej ;) 20slotow Jest Dlatego ze nie chcemy Wyrzucac kasy w bloto jak server sie uda Oczywiscie powiekszymy

Opublikowano

Pomysł do kitu, Dlaczego?

-Zero autorskich pluginów .

- Żadnej nowości

Takie serwery to na początku ery były popularne teraz nie.

Ja radze ci byś dodał coś nowego.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Eventy co 2 tygodnie mogą być fajnie. Byłoby też super jakby raz lub 2 razy w tygodniu były mniejsze eventy.

Co do rang to tak:

VIP - zamiast diamentowego eq mogłoby być żelazne + do tego raz na dzień /kit vip z żelaznymi narzędziami, coś do alchemii nie byłoby złym pomysłem

SVIP - GM to nie jest dobry pomysł. Zmiana pogody może nawet być. Diamentowe eq + raz na dzień /kit svip z diamentowymi narzędziami i jedzonkiem

Możesz jeszcze dać tym rangom wiele innych rzeczy.

Gdybyś potrzebował pomocy przy serwie, możesz pisać do mnie na PW.

Opublikowano

Wiem tez Uważałam tak z Rangami Svip gm.... ale teraz widze ze sie niezle sprzedaje takie cos a ze rozdawanie itemow Ban + mozna kupic unbana I na takim Czlowieku mozez zarobic niezla sumke ;)

Opublikowano

Wiem tez Uważałam tak z Rangami Svip gm.... ale teraz widze ze sie niezle sprzedaje takie cos a ze rozdawanie itemow Ban + mozna kupic unbana I na takim Czlowieku mozez zarobic niezla sumke ;)

Z takim podejściem nie sądzę że pomysł wypali.

Dlaczego?

Cytuję "na takim Czlowieku mozez zarobic niezla sumke ;)"

Chodzi mi szczególnie o to: mozez zarobic niezla sumke.

i mam jeszcze taką propozycję,

zamiast VIP-za 7zl eq diax,trochu diaxow i alchemi. dać VIP - za 6zł eq żelazne, trochę żelaza i alchemii.

i zamiast SVIP-11zl Gm zmiania pogody, dać SVIP - 11zł eq diaxowe 5 diaxów i w miarę dużo alchemii , zmiana pogody, dostępne komendy: /repair, /food .

Pozdrawiam Amsek :)

Budowniczy
Opublikowano

Według mnie, pomysł taki sobię bo tak, powinno być przynajmniej 50 slotów :P

GM1 jest zły dla SVIP, zrób tak, żeby Cretive (GM1) kosztował 30zl, wtedy zarobisz :D

VIP, powinien mieć Diamentowe Eq co 24 godz, a żelazne co 12 godz :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Hosting według mnie słaby troszkę, będą lagi.

Troszkę mało opisałeś, więc trudno się wyrazić.

Ogólnie - jeżeli go dopracujesz, to okej, jeżeli nie to nie będą grali.

Jeżeli wszystko się uda, to będzie okej. ;)

Opublikowano

SVIP GM jak dla mnie jest to bez sensu... Dzieci wykupują rangę i nie ma zabawy...

Zapraszam do lajkowania!!! Pomgołem/Podoba Ci się moja treść? Daj Like i zostaw coś po sobie :)

thumb_pre_1374837071__884049964027144348

Opublikowano

Jedynie bym nie dał SuperVIP'owi GM'a, a tak to bardzo dobry pomysł. Mało teraz "czystych" FreeBuildów

Opublikowano

Ja mam serwer podobny do tego i co tydzień powiększam sloty.. O 9:00 status serwera to 51/51. Oczywiście ciągle wprowadzam urozmaicenia, więc gracze chcą grać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...