Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wlasny server hamachi metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wlaczam wirtual boxa odpalam pliki serverowe potem jest FreeBSD naciskam 1, po jakims czasie mam taki blad 255.255.255.255 on em0 port .... i 255..... jest tak samo tylko z innym portem i nie chce maszyna przystapic do wpisywania loginu i hasla moze ktos wie jak to zrobic :) ?

Opublikowano

Gdy pierwszy raz instalowałeś pliki serwerowe to uruchomiłeś serwer i gdy wpisałeś sysinstall to tak było IP na swoje zamienić i było takie IP jak 255.255.255.255 i to IP powinno się zmienić na 255.0.0.0 gdy chcesz hamachi. Możliwe, że przez to masz taki błąd.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Gdy pierwszy raz instalowałeś pliki serwerowe to uruchomiłeś serwer i gdy wpisałeś sysinstall to tak było IP na swoje zamienić i było takie IP jak 255.255.255.255 i to IP powinno się zmienić na 255.0.0.0 gdy chcesz hamachi. Możliwe, że przez to masz taki błąd.

Wlasnie nie bo wczesniej gdy robilem server to zmienialem na 255.0.0.0

Opublikowano

a akceptujesz enterem czy strzalkami przesuwasz? wiem ze glupie pytanie ale mogles nie wiedziec

tak naciskam enter ;/ mam nadzieje ze ktos mi tu pomoze bo naprawde chialbym na tych plikach server zrobic

Opublikowano

zrob tak usun te pliki i wpakuj je on nowa oraz w wirtualbox'ie usun i wstaw od nowa tylko zaznacz bsd bo innaczej nie wlaczy :p

a jakie to pliki?

Opublikowano

zrob tak usun te pliki i wpakuj je on nowa oraz w wirtualbox'ie usun i wstaw od nowa tylko zaznacz bsd bo innaczej nie wlaczy :P

a jakie to pliki?

te pliki sa by Terenzo, jednak to nie pomogło szukam dalej pomocy ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...