Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galeria Lajkz

Lajkz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Tutaj będę umieszczał swoje pracę , jest to moje nowe konto (poprzednie DubstepzDesign) więc staram się jak najwięcej udzielać. Na start :
2zntit2.jpg

2d96yqp.jpg

"TO JEST NOWY SORT STYLU!"

Opublikowano

Siemano. Tutaj będę umieszczał swoje pracę , jest to moje nowe konto (poprzednie DubstepzDesign) więc staram się jak najwięcej udzielać. Na start :

2zntit2.jpg

Całkiem dobre wtopienie. Troszkę zbyt jednolite tło. Takie mdłe się wydaje. Brakuje mi też światła.

Opublikowano

1ffp6a.jpg
mam nadzieje że lepiej od poprzednich , tak wiem napis ujowy :/

2d96yqp.jpg

Opublikowano

Racja, lepsze od poprzednich, fajne wtopienie, tło też pasuje. W sumie bardzo ładna sygna. Napis mógłby być lepszy, ale nie jest najgorszy ;)

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

Opublikowano

apropo prace robię z ręką w gipsie więc trochę trudno mi kierować myszką :)

2d96yqp.jpg

Opublikowano

dodam od siebie, że zwalona kolorystyka, brzydkie, softowe światło. napis bym zmniejszył i przyciemnił - nie jest taki zły nawet. nie rób ramek, bo psują całokształt pracy. po bokach trochę pusto. teksturki czy co to koło lewej ręki (patrząc z naszej perspektywy) - do wygumkowania. widze, że ten pan wydziela różowy pot spod pachy : D

swoją drogą ciekaw jestem, ile razy jeszcze zobaczę tą teksturę z trójkątami. już z 1000 sygnatur ją miało.

pozdrawiam!

Opublikowano

1ffp6a.jpg

mam nadzieje że lepiej od poprzednich , tak wiem napis ujowy :/

Postać nie pasuje do tych kolorowych elementów, praca jak mniemam z tutoriala? Mi się te trójkąciki przejadły, napis za duży i ciut kolorystycznie leży. No i światło jakby wypływało z postaci, a chyba nie powinno.

Opublikowano

Lepiej niż wcześniej, ale nie widzę wgl. postaci na tych pracach, tutaj jest za jasno akurat a tak to progress jest i to o 30% murowane, oby tak dalej :D

[*]

Opublikowano

PMka całkiem niezła, jakbyś wrzucił to w formie Before:After byłoby łatwiej ocenić, tak to można tylko ogólną estetykę i ew. typo która tutaj nie była specjalnie skomplikowana.
Wg. mnie też zbyt jasne światło, ale inni się niekoniecznie zgodzą, no i mogłeś troche zmniejszyć promień rozmycia.
Coraz lepiej :)

7yo9.png

Opublikowano

Widać, że zgłębiasz tajniki PS'a jakimi są maski ;) Bardzo fajnie Ci to wyszło. Jedyny minus - okolice ramienia z lewej strony, tam widać część rendera (klamre) z pod spodu. Poza tym OK ;)

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

Opublikowano

No wydaje mi się że efekt jest całkiem zadowalający oprocz tego napisu ktory niszczy klimat pracy , napis jest za prosty, napewno na dafont znalazłbys jakąś czcionke dla Kaptajna Ameryki xD

Tak jak wspomniał Atacama dobrze ze uczysz sie coraz to nowych rzeczy :) Ćwicz dalej :D

Opublikowano

pomysł jakiś jest, ale gorzej z wykonaniem. te cmki to jakieś totalne nieporozumienie. biedna, pocięta dżesika ;_; poza tym monokolorystycznie, nudno. ramka i napis bardzo nieładne, do wywalenia. jeszcze dużo roboty przed Tobą.

pozdr

Opublikowano

kompozycja w porządku, tylko że te napisy i ramki ją rozpraszają. głębia jakaś tam jest, bo da radę zobaczyć drugi plan. prawy koniec sygny do ucięcia, bo pustka. praca wygląda na niedokończoną. wzbogaciłbym ją jeszcze o jakieś efekty, bo same nawrzucane c4d nie wystarczą. rób kolorowe prace, a nie mono, bo mono jest bardzo brzydkie i nudne :C

pożdro ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...