Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Drifting

szymonXCPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,w tym temacie chciałbym poznać waszą opinię na teamt driftingu w Nfs'world a dokładniej chodzi o ten film https://www.youtube.com/watch?v=s271XfInHL8,bardzo bym prosił o opinie czy coś z tego może wyjść,jeżeli tak to mam plany żeby stworzyć 10 osobową grupę ludzi do driftingu i pokazywać to na youtube,ponieważ nie ma jeszcze na youtube kanału o driftingu z Nfs Wolrd i jest to oryginalny pomysł.Większość ludzi wie że twórcy Nfs'a world'a nie dali tak zwanego "driftu" ale są modyfikacje które pozwalają na to i nie banuja za to.Chodzi też o to żeby pokazać innym graczom że jest alternatywa wyścigów i gdy się nudzi można sobie podriftować i pokazać co się umie.To na tyle w tym temacie,piszcie co o tym myślicie pozdrawiam ;>

Opublikowano

Zgadzam się z tobą tylko wytłumacz mi jedną rzecz,gra ma 3 lata tak ? tak więc czemu do dziś nie zrobili żadnych ŻADNYCH zabezpieczeń ? ;> A drift mod nie może być hackiem bo w czym Ci on pomoże w wyścigu w niczym ;>

Opublikowano

Chcesz pokazać ludziom alternatywe tak ? Już plus,minus 1/4 graczy bawi się driftem. Jeżeli ktoś Cię zgłosi (musiałby być głupi) to dostaniesz bana za drift ale wątpie.

Opublikowano

1/4 Kolego to mało ;3,ale chodzi żeby podriftować w teamie i mieć z tego frajdę.Oczywiście też jest taka sprawa jeżeli ja lubię to co robię i innym się to podoba to ja mam z tego bardzo dużą satysfakcje że ludziom się podoba to co ja robię ;3 A jeżeli chodzi o zgłaszanie to żeby zbanować gracza musi być z tego co mi wiadomo 10 zgłoszeń,tylko jak tamci z Nfs to sprawdzają to oni patrzą na moje wyniki w wyścigach a nie to co robię na jeździe dowolnej.Bo jak dodali osiągnięcia to było dużo autofinisherów i oni banowali ich po tym jak patrzyli na ich wyniki (np.że kończyli wyścig w 00.01 sec).Pozdrawiam (mój nick SZYMONXC)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...