Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BFP4F][Pytanie]SPOSOBY na expa

MichuM4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pewnie zaraz ktos napisze ze ten temat juz byl ale chcialem sie zapytac jakie macie sposoby na szybki exp. Oczywiscie uczciwie . Bo wydaje mi sie ze heli zostalo zepsute troszke i juz nie expi sie nim tak jak kiedys .. Jakie macie sposoby :) ?

E9mwj60.png

Opublikowano

Zabijaj przeciwników. Tylko tak można expić. Ja medykiem nie używając pojazdów zdobywał średnio 10k na rundę. Postaraj się o broń z bardzo dużym zasięgiem i celownik m145 (chyba, że grasz snajperem), i wbijaj rangekille. Ja wbijam po 160-250, i mam za zabicie jednego gościa te 350-400 punktów.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

To nie ma szans ze go wylosuje .. Jest jeszcze jakis sposob na wylosowanie celownika na troszki wiekszy dystnas?

E9mwj60.png

Opublikowano

Niby tak mało, a dużo osób za pierwszym razem losuje. Jak masz taką możliwość, to losuj pustynny m145. Ja go za pierwszym razem wylosowałem.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Nie "nie ma szans". Szansa 3% nie oznacza, że trafisz za 33 razem, tylko że musisz 33 razy kupić zrzut, by mieć pewność trafienia (dlatego wydaje mi się, że procentowo jest inaczej, bo zdarza się, że 1 item wypada ładne parę razy pod rząd). Niektórzy losują za pierwszym razem ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Albo na Omanie przy D można się chować z BTR jak z bazy Rusków się wjeżdża na D to po lewej jest taki hmm jakby to nazwać "duży płot" xD to tylko lufę masz na wierzchu, a cały kadłub schowany :) Ogólnie można BTR grać i nabijać :)

Opublikowano

Ja tam podam sposob na mechanika jednorazowy:

Skladniki:

Masthur,Poczatek rundy,Strona Rosyjska,Wozek,Miny

Wbijassz na srodek pomiedzy B, a A i Kladziesz 4 miny jak Tamci czekaja na zgarniecie flagi Kladziesz miny w tym jakby Drogo-kanale. (Raz jak pojechaly 2 wozki czolg i opanczerony wbilem 7k i runda byla ustawiona )

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Wszystko zależy na jakim serwie grasz bo jak chcesz np.latać helikopterem (idealny level na to 15/16) to jakiś 20lvl+ będzię samolotem nikczemnie psuł twoje plany....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...