Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karty kolekcjonerskie steam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo! Czy mogę zdobyć kartę kolekcjonerską, tylko tak, że np. włączam ją i zostawiam w Menu i minimalizuje ją, w międzyczasie robię coś innego na kompie, czy koniecznie jest, że muszę w nią grać?

ab1aut.jpg

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie, gdy sprzedam jakąś kartę, to z tej samej gry może mi jeszcze dropnąć?

ab1aut.jpg

Opublikowano

Tak, może ci jeszcze dropnąć nawet 100. Możesz spokojnie sprzedawać. Sam gram w TF2 dropie karty i sprzedaje je graczą i dropią kolejne :)

Opublikowano

Ja sam mam dwie karty takie same z Saints Row The Third.

Nie wiem, jakim sposobem oni te karty dodają, bo ponoć to zależne jest od godzin spędzonych w grze. Ale wygląda na to, że kupę czasu trzeba na to. ;/

Opublikowano

Ale w odznakach jest napisane: "Nie otrzymasz więcej losowych kart" Akurat mi dzisiaj dropnęły 3 karty przy afczeniu z botami :)

ab1aut.jpg

Opublikowano

@UP

Może być napisane, ale dropią :) Mi cały czas lecą karty w TF2 a ja je sellam i dropią nowe :3

@2UP

Żeby karty dropiły trzeba pierw miec dostęp do bety steama :f

Opublikowano

@UP

Może być napisane, ale dropią :) Mi cały czas lecą karty w TF2 a ja je sellam i dropią nowe :3

@2UP

Żeby karty dropiły trzeba pierw miec dostęp do bety steama :f

Oj chyba nie. Bo mi karta z Olegiem z SR:TT poleciała właśnie parę dni temu, a nie jestem na becie steama. :P

Opublikowano

Nie? To dziwne bo jak nie miałem dostępu do bety steam to mi nie dropiły, dostałem karte z dostępem od kolegi i dropią. Nie wiem, może poprawili to.

Opublikowano

Beta się już zakończyła. Teraz nie trzeba się nigdzie zapisywać. Ci co brali udział w Becie dostali odznakę w profilu oraz emotikon który można wykorzystać w trakcie czatowania/pisania komentarzy itp.

76561198001815076.png
Opublikowano

A skoro mowa o kartach. Nie wymieniłby się ktoś? Najchętniej przyjąłbym kartę z Torchlight 2 w zamian za Olega z SR:TT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...