Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Premka za Kupony

sasadas123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest bug nexon niby miał naprawić to ale nie wiem czy naprawiają możesz napisać do nich ticketa ale wątpię czy to coś ci da bo napisali że zajmą się tym ale nie zwrócą kuponów/premki.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

A ja zaś dostałem na 3 dni. Dziwny problem. Ciekawe od czego zależy.

Opublikowano

Moi znajomi mają konta pozakładane na nexonie i normalnie premki dostali. Ja moje zakładałem na g1 i jeden kolega też i dupa, premki nie ma. Może to jest problem?

Opublikowano

Moi znajomi mają konta pozakładane na nexonie i normalnie premki dostali. Ja moje zakładałem na g1 i jeden kolega też i dupa, premki nie ma. Może to jest problem?

Możliwe że to przez jakiś bug ci co założyli na Nexon to mają od razu tylko problemy są z kontami co mają z G1 mój kumpel przed chwilą też nie dostał a ma z G1 także myślę że to przez to że macie z G1.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

A ja zaś dostałem na 3 dni. Dziwny problem. Ciekawe od czego zależy.

To premium możesz wylosować na 1 dzien, 2 dni bądź też 3 dni. To zależy od szcześcia, tak samo czy ktoś to premium dostanie czy same itemki :)

@up

chciałbym się dowidzieć...

Od zbugowanego systemu tegoż eventu.

Możliwe że to przez jakiś bug ci co założyli na Nexon to mają od razu tylko problemy są z kontami co mają z G1 mój kumpel przed chwilą też nie dostał a ma z G1 także myślę że to przez to że macie z G1.

Normalnie ja dostalem premium na 1 dzień na koncie g1 ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...