Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BFP4F][Pytanie]Serwer 12 Olympians

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem se na tym serwerze, i nagle pojawił się komunikat Administrator serwera: JahLivePL you are been banned i w nawiasie powód: unuknown czy jakos tak. Czy mam już po koncie? Czy to tylko na tym serwerze?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Tylko na tym co grałeś, na innym nikt nie ma prawa cie zbanować.

Jest jeden wyjątek - t4g blacklist - bo jeśłi grasz na serwerze zabezpieczony blacklistą i gra tam też admin z t4g to możesz trafić na blackliste (tak słyszałem)

Opublikowano

To tylko ban na ten serwer

Co do tego o blackliscie co pisze @up to nie jest to możliwe, na blackliste się za ban na 1 serwerze nie trafi, dopiero ktoś musi kogoś na nia zgłosić i jak zweryfikują to dopiero wtedy mozna na nia trafic a tak to nie ;)

LOL

Opublikowano

Tyle, że ja nigdy nie używałem żadnych wspomagaczy. Jedyne co, to miałem w połowie rundy już 9k punktów, a inni dopiero dobijali 2k, czy za to mnie zbanowali?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ehh, myślałem, że tylko Polacy wywalają lepszych od adminów. A tutaj się okazuje, że Grecy i Holendrzy też. Only Omany się dla mnie wykruszają, jeszcze z 5 zostało. Najlepsze jest to, ze gram na Omanie, a nie umiem latać ani heli ani jetami.

25hmxok.png

Opublikowano

Ehh, myślałem, że tylko Polacy wywalają lepszych od adminów. A tutaj się okazuje, że Grecy i Holendrzy też. Only Omany się dla mnie wykruszają, jeszcze z 5 zostało. Najlepsze jest to, ze gram na Omanie, a nie umiem latać ani heli ani jetami.

Toż to łatwizna jest :D A jak ci zabraknie Only Omanów to podszkol się na innej mapie, przynajmniej się nie zanudzisz.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@up

Bo on się bawi w maszynowego snajpera. Z A poluje na ludzi na żurawiu przy D.

@top

Admin cię zbanowal tylko na serwerze. Ja mam bana na serwerze t4g i jakoś jeszcze gram.

Opublikowano

Według moich informacji jeśli to twój nick:JahLivePl to nie był ban tylko pseudo ban na chwilę także dalej będziesz mógł grać na tym serwie.

Opublikowano

Tak, to mój nick. Czyli będę mógł za jakiś czas grać? BTW. Nie ma to jak wyliczyć sobie podniesienie lufy czołgu, i strzelać z bazy przy A do jetów przy respie rusków^^. Teraz mamy wolną przestrzeń powietrzną.

25hmxok.png

Opublikowano

Jeśli dostałeś na blacklist to nic, większość serwerów posiada GGC.I możesz zobaczyć na blacklist jak pamiętam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...