Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Uruchomienie Dead Island

Ender86

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Nie znalazłem odpowiedniego działu, więc piszę tutaj.

Zakupiłem CD-Action z Dead Island i ta gra nie działa...

Odpalam ją poprzez steam, odpala się. Wyskakuje mi okno z gry i tu zaczynają się problemy, ekran gry jest mniejszy niż ekran komputera. Zostaje mi trochę miejsca między pasikiem startowym, a krańcem ekrany gry. Drugi problem polega na tym, iż cały czas mam czarny ekran. Normalnie wyświetla mi się okienko "Uzyskaj dostęp do steam poprzez shift+tab" potem znika, a gra dalej ma czarny ekran. Jak wciskam shift i tab, steam normalnie się wyświetla w oknie gry, i zamyka się.

Grzebałem w opcjach uruchamiania, niestety nic to nie daje. Mam laptopa HP COMPAQ 6910P.

http://www.crn.pl/testy/notebooki/notebooki-duze/hp-compaq-6910p-gh717aw

Gry mające większe wymagania, o dziwo działały bez ścin i problemów. Ale ta? Wątpię że zadziała.

Macie jakieś sugestie dot. tej gry i poprawnego uruchomienia, tudzież naprawy moich problemów?

Opublikowano

Sterowniki mam najnowsze, antyvir i zapora wyłączone.. Nic, dalej czarny ekran, heh. Złośliwość rzeczy martwych.

Niestety, nici z grania na moim staruszku.

Temat można raczej zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...