Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

staty

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, kazdy placze ze ja mam slabe staty, no ale np % wygranych az tak bardzo nie zalezy odemnie np 3 osoby jada na mordownie a reszta jezdzi po mapce jak debile to co ja mam zdzialac? nie wiem jak ludzie maja lepsze staty, jak graja z noobami? albo tylko mi sie takie debile trafiaja

Age is just a number :)

Opublikowano

Plutony, Kompanie graj.

no na plutonach lepiej troche idzie, ale mnie to wkurza jak ktos placze ze staty slabe staty slabe a sam jest lama 1v1

Opublikowano

Wiesz, widzialem kolesi po 60k bitew i dobrych statach, to dlatego że grają w plutonach ciągle i w kompaniach, poza tym mają doświadczenie już..

7yoDoas.png

Opublikowano

no ja mam prawie 5k bitew i tez mam doswiadczenie moim zdaniem, no ale jak grasz z noobami to co poradzisz

Opublikowano

no ja mam prawie 5k bitew i tez mam doswiadczenie moim zdaniem, no ale jak grasz z noobami to co poradzisz

daj mi swój nick z gry.

ps. ja jakoś nie jestem świetnym graczem bo często (bardzo) lamię z powodu wysokiego pinga a win ratio mam na poziomie 58%, zdziwiłbyś się ale czasami 1 strzał w odpowiednim momencie może przeważyć losy bitwy :)

Opublikowano

NIE PATRZ NA WR on zależy od lemingtrainu ...

polecam noobmeter.com i patrz na wn7 to przedstawia umiejętnosci gracza

signature.png

Opublikowano

siema, kazdy placze ze ja mam slabe staty, no ale np % wygranych az tak bardzo nie zalezy odemnie np 3 osoby jada na mordownie a reszta jezdzi po mapce jak debile to co ja mam zdzialac? nie wiem jak ludzie maja lepsze staty, jak graja z noobami? albo tylko mi sie takie debile trafiaja

Chłopie ile ty sie jeszcze musisz nauczyć ...

Ja nie grałem w tym roku w plutonie tylko raz na kompani w tamtym podobnie a mam 49 % win ratio 950 eff (mam młodszego brata który no cóz jest botem wchodz pojeździ zginie i nie strzeli -_-) za to eff z ostatniego tysiaca bitew oscyluje w granicach 1100.

Po prostu musisz chcieć sie samodoskonalic a nie tak jak FreeHakcMw3 (?) ma 10 tier ale jak mu zabrali 10 peny to już sie tym grac nie da , ja nie wiem gdzie on do tego nerfa strzelał bo bynajmniej nie weekspoty .

Jak chcesz mieć lepsze staty to polecam wyuczyć sie weekspotów (słabych punktów) w pierwszej kolejność ruskich>usa>niemcy bo akurat tego w bitwach jeźdi w chuj .

celować w nie :)

I myśleć podczas bitwy .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

ty się cofasz a nie rozwijasz ...

teraz wiem skąd na X ludzie z 600eff...

najpierw zacznij uczyć się grać na 1-2 tierach tam sobie podbije effa i idź dalej po kolej a nie iż jesteś na X z ..... 600 eff i 5k bitw

ja x kupiłem dopiero mając 8k bitw i tego nie żałuję ładne staty ładne wr i mogę się pokazać w towarzystwie a z takimi statami bym się wręcz wstydził

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...