Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ostrzeżenia

Kevcio™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dostałem w tym tygodniu 3 ostrzeżenia : nękanie obelga xD , mam pytanie za którem razem dostane bana , i jaką mam sobie zrobić przerwę żeby znow nie dostać .... to nie moja wina ze mam zryty team always xD

338fef45.png

100 - 200 - 300 - 400 - 500 Jeżeli Ci pomogłem liczę na LIKE :D

Opublikowano

Jest chyba maxylamnie ban na 3 dni. Perma za to na 100% nie ma, nie wiem dokładnie czy tak jest, ale chyba bana się dostaję za 4 razem na jeden dzień. potem na 3. Nie wiem, ale chyba tak jest, bo tak to by tych ostrzeżeń nie było ^^

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Kurde bo nie feederzy wkurzają to ich wyzywam od nobów itp. to pytam czy będzie banki a jak będzie to na ile i następny na ile :p może ktoś wie więcej szczegółów to może napisać.

338fef45.png

Opublikowano

Można łatwo stwierdzić iż autor tematu uważa się za lepszego i ciągle flame'uje team ponieważ jest najlepszy i dawno powinien być w diamencie, tylko zawsze ma zryty team :< Jaka szkoda...

Opublikowano

ja mam bana na 2 tyg te zjebane kurwy reportują za nic, a dzieci w trybunale klikają only punish, so sad, serio

Opublikowano

@UP Jakoś ja nie dostałem bana za flame przez długi czas, widocznie masz pecha bo dostałeś tyle banów że na 2 tygodnie zostało zablokowane Twoje konto.

Dziwny zbieg okoliczności...

Btw. nie ma podanej dokładnego czasu kiedy zdejmują te reporty, jest bodajże 3 miesiące od bana.

Opublikowano

Polecam /mute @nick to nie będziesz miał po prostu nie zwracaj uwagi na to a jeżeli ktoś cię wkurza z drużyny przeciwnej to wyłącz wiadomości dostawania od /all

Mi to pomaga wtedy skupiam się na swojej linii i nie zwracam na to uwagi

95/100 OSTRZEŻEŃ

MEDIA KŁAMIĄ

Opublikowano

Po co mam mutowac , skoro.to ja pisze do nich :/ i nie moge.sie tego.od uczyc a sporo czasu i pieniedzy poszlo na konto i nie chce dostawac banow i perma. Powiesilem se.kartke.wielka dont flame rememner xD.ale nie dziala ... Fajnie jak byloby mi mozna zablokowac chat

338fef45.png

Opublikowano

Masz taki styl jak w LB , czli pierw ostrzeżenie potem dzień aż do perma ;)

Co do ostrzeżeń to banują jak są dawane w jednej wojnie oraz ile masz honorów itp.

Opublikowano

Mój brat miał wiele razy bana za flame. Pierw dostaje się na kilka godzin, potem na parę dni, potem na tygodnie, miesiąc? Jeżeli dobrze pamiętam. Ale to chyba za leave, ostatnio grałam na jego koncie, neta mi zjadło i cóż... Dostał bana na tydzień(?) + :p Nie wiem jak oni oceniają, ale na pewno jest ostrzeżenie, potem na godziny, tygodnie, miesiące, itd., aż perm :p

Opublikowano

.

To czemu iMba dostal perma bana za flame ?

Mozna dostac bana,ale tylko dostajesz narazie ostrzezenia na czat potem ban

Nie dostaje ostrzeżenia na czat , tylko takie okno się tylko pojawia i już miałem 4 w tym tygodniu.

338fef45.png

Opublikowano

Ja flejmie na okrągło niby mnie reportują ,ale bana jak nie bylo tak nie ma... Nie ma się czym martwic raczej nie dostaniesz bana :D

rsdgx1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...