Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zalogowaniem się

dawidch16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze swoje pasy poprawne i wyskakuje mi to: Sorry,but we couldn't connect our servers. Please make sure that you are online and that minecraft is not blocked

Co mam zrobić proszę o pomoc ;)

Opublikowano

Twój serwer to jest? Czy wchodzisz na jakiś inny

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Poczekaj troche, poże później zadziała, bo czasem tak bywa. Ewentualnie usuń całego .minecraft (lub przenieś, jeśli jest ważny) i spróbuj. Bardziej stawiam na problem z serwerem logownania, więc musisz poczekać

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

@UP Nieuważnie czytasz. Przy logowaniu do gry...

jeśli czekanie nie pomoże wyłącz firewall. Chyba że nie masz antywirusa :x

• 1 rok później...
Opublikowano

Konto może być zablokowane. Jeżeli kupiłeś je z innego źródła to nie miej pretensji. Istnieje również mała szansa, że zostałeś zbanowany za używanie zhackowanego klienta, czyli po prostu grałeś na cheatach. 

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

No mam podobnie więc podepnę się pod ten temat. http://scr.hu/4hdd/31jxa

Gdy próbuję się zalogować do Launchera, wyskakuje mi takie coś.

Lepiej byłoby napisać nowy wątek niż podpinać się pod taki sprzed półtora roku. Ale niech będzie

Czy masz antywirusa? Jeśli tak, to jakiego?

Opublikowano

Lepiej byłoby napisać nowy wątek niż podpinać się pod taki sprzed półtora roku. Ale niech będzie

Czy masz antywirusa? Jeśli tak, to jakiego?

Mam Kaspersky Lab Internet Security. A jeżeli chodzi o klienta gry oraz cheaty, to mam oryginalnego z minecraft.net a cheatów nie używam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...