Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Minecraft Client no-premium 1.6.2 -free-

XxzioloxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obok ikonki "Zagraj" Reklama serwera :D

@Pytanie 1

Sam robiłeś ten launcher?

@Pytanie 2

Ile zajęło ci stworzenie.

Opublikowano

@Pytanie 1

Sam robiłeś ten launcher?

@Pytanie 2

Ile zajęło ci stworzenie.

Hmmm

Szczerzę ja nie będę was oszukiwać ja go nie zrobiłem ja go dostałem od pewnego użytkownika z magistra forum

pozniej go sprawdze mam nadzieje ze bez keylogow :x

Nie ma keylogow. Bo ja ten klient używam cały czas . Sprawdzałem ręcznie czy nie ma . Czyli Edik exe i sprawdzałem nic tam nie ma .
Znawca
Opublikowano

Wiem że nie popierają ale nie każdego stać na gre co kosztuje 90-100zł

Jak kogoś nie stać na grę to ją nie piraci tylko oszczędza pieniądze.

Stać kogoś na internet za 60 zł/miesięcznie to stać na Minecrafta który kosztuje 80 zł płacąc raz.

Przy okazji nie ma takiego czegoś jak Premium i Non-premium, nie wiem kto to wymyślił tylko Oryginał i Pirat.

Po drugie po uruchomieniu Minecrafta pisze na dole w prawym rogu "Do not distribute" czyli Nie rozpowszechniać czyli nie tworzyć pirackich kopii, a więc każdy kto udostępnia piracki launcher nie tylko łamie zasady MPCforum ale też Mojang co jest karalne.

A ty jako, że masz dopiero 15 lat czyli w przeciwieństwie do mnie jesteś niepełnoletni mocno igrasz z prawem, dzieci w twoim wieku nie powinny udostępniać piratów aby dostać marne lajki tylko wychodzić na dwór i zająć się sobą.

Nie jest to forum o prawie itp. więc nie będę już dalej pisał.

Pozdrawiam

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Jak kogoś nie stać na grę to ją nie piraci tylko oszczędza pieniądze.

Stać kogoś na internet za 60 zł/miesięcznie to stać na Minecrafta który kosztuje 80 zł płacąc raz.

Przy okazji nie ma takiego czegoś jak Premium i Non-premium, nie wiem kto to wymyślił tylko Oryginał i Pirat.

Po drugie po uruchomieniu Minecrafta pisze na dole w prawym rogu "Do not distribute" czyli Nie rozpowszechniać czyli nie tworzyć pirackich kopii, a więc każdy kto udostępnia piracki launcher nie tylko łamie zasady MPCforum ale też Mojang co jest karalne.

A ty jako, że masz dopiero 15 lat czyli w przeciwieństwie do mnie jesteś niepełnoletni mocno igrasz z prawem, dzieci w twoim wieku nie powinny udostępniać piratów aby dostać marne lajki tylko wychodzić na dwór i zająć się sobą.

Nie jest to forum o prawie itp. więc nie będę już dalej pisał.

Nie będę użerać z tobą może stać na internet ale mama czy tam ojciec nie pozwoli dziecku kupić gry która kosztuje 100zł. Mam dosyć ciebie i won z tematu jak coś ci nie pasuję, kończę z tobą tą głupią konwersacje dzieciaku.

@Edik

Może mam 15 lat ale zachowuję się jak dorosły, słusznie nie powinienem namawiać na piracenie minecraft`a ale piraci są i będą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...