Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o Far Cry 3?

Endriex

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co s?dzisz o Far Cry 3 ?

• ?wietna gra!
    • Taka sobie.
    • Beznadzieja.
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich w ten popołudniowy dzień ;)

Ostatnio przyjechał do mnie kolega i mówił mi że mi w przyszłym tygodniu podeśle mi gierke Far Cry 3. Ja sam nigdy w 1 czy 2 część nie grałem i niewiem nawet czy dam rade już na poziomie medium bo tak zwykle gram :D

dlatego chciałem sie popytać troche czy gra jest fajna oraz czy bede mógł grać już na poziomie medium czy hard. Dodam że w bf 3 grałem i bf 4 gram jakby to pomogło xD

Opublikowano

Według mnie FC 3 nie jest jakoś strasznie trudny, jeśli miałeś do czynienia z FPS'ami to powinieneś sobie poradzić.

Gra jest bardzo dobra, zdecydowanie najlepsza część cyklu, świetna grafika i otwarty świat, aż chce się grać.

Myślę że gra cię wciągnie, chyba niewiele jest osób, którym FC 3 by się nie spodobał.

Opublikowano

Według mnie FC 3 nie jest jakoś strasznie trudny, jeśli miałeś do czynienia z FPS'ami to powinieneś sobie poradzić.

Gra jest bardzo dobra, zdecydowanie najlepsza część cyklu, świetna grafika i otwarty świat, aż chce się grać.

Myślę że gra cię wciągnie, chyba niewiele jest osób, którym FC 3 by się nie spodobał.

a co do czasu gry,ile go potrzeba żeby przejść całą grę? (o ile grałeś ;))

Opublikowano

a co do czasu gry,ile go potrzeba żeby przejść całą grę? (o ile grałeś ;))

Ja przeszedłem FC 3 w tydzień. Grałem całkiem sporo dziennie, ale nawet jak ukończysz grę możesz jeszcze robić polowania i przejmować posterunki. Ogółem gra fajna oraz ma dobrą grafikę. O wiele lepsze niż FC i FC2. Dodatkowo masz realne efekty specjalne tj wybuchy itp

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ponoć słyszałem że wrogowie reagują tylko jak sie zostawi zwłoki,pojazd albo rzuci kamieniem, a jak naprzykład stoi sie blisko posterunku a tu nagle wyskakuje pantera czy tygrys to oni nic nie słyszą o.O

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ponoć słyszałem że wrogowie reagują tylko jak sie zostawi zwłoki,pojazd albo rzuci kamieniem, a jak naprzykład stoi sie blisko posterunku a tu nagle wyskakuje pantera czy tygrys to oni nic nie słyszą o.O

A ja słyszałem że ponoć księżyc jest z plasteliny.

Co do gry to mam wielką ochotę wkońcu w nią zagrać.

Opublikowano

Ja myślę że to super gierka najbardziej podobają mi się bronie fajnie także że jest multiplayer i mam nadzieje że będzie FC4 i dalej bo naprawdę super gra.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dobra zacząłem w to grać i mam już około 45% :D

I Teraz mam taką misje że mam zniszczyć satelite c4 ale nie moge tego za chiny przejść bo nadlatuje samolot a ja nie moge zabić tego opancerzonego gośćia :(

jak najlepiej i najszybciej go zabić?

do administracji

nie chce spamować wiec napisałem tu

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Co do singla to Świetna gierka.. Polecam ;)

Żenujący jest tylko trochę krótki fragment jak niby w pokera grają, a potem się idzie za jakimś gościem. W grze samemu można zagrać już normalnie w Pokera, więc twórcy powinni wiedzieć jak się w niego gra. (heh.. pewnie nie wiecie o czym mówię)

Co-Op'a nie miałem okazji grać. Multi mnie nie wciągnął na początku, a teraz już padł.. Typowa singlowa gierka, a multi tylko sezonowy na początku, a potem już ludzi nie ma

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem gra jedna z najlepszych. Klimat, fabuła, motyw Tatau. Epicko c: I do tego mam pytanie. Otóż czy po zakończeniu da się do świątyni wleźć? :3

Dobra zacząłem w to grać i mam już około 45% :D

I Teraz mam taką misje że mam zniszczyć satelite c4 ale nie moge tego za chiny przejść bo nadlatuje samolot a ja nie moge zabić tego opancerzonego gośćia :(

jak najlepiej i najszybciej go zabić?

do administracji

nie chce spamować wiec napisałem tu

Zdobądź sobie ,, Ciężki Łomot '' po angielsku nie wiem jak to jest. Ale to, że eliminacja tego DUŻEGO GRUBEGO GOŚCIA c: Schowaj się i wyskocz na niego :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...