Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Osoby chętnej do .:pomocy:. w zareklamowaniu serwera na YT.

ayna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa jest prosta, mamy problem z graczami na jednym z serwerów, reklamujemy się na wielu forach, także i tutaj, ale gracze przeważnie wchodzą, stwierdzają, że oni nie wiedzą co i jak (nie czyta się informacji, zadaje się 10000 pytań i nie ogarnia się tematu, że coś jest automatyczne a nie admin daj i tak to się kończy),że serwer jest do d**y i wychodzą.

Mam wrażenie, że najlepiej działa reklama na YT, ale niestety osób które umiałyby nagrać coś nawet krótkiego a treściwego jest niewiele. Dodatkowym problemem jest to, że serwery same się utrzymują, tak jest to zorganizowane i nas nie stać na ewentualne płacenie komuś za kręcenie filmów, dlatego jedyne co możemy zaoferować to ranga VIP jeśli takowa osoba na serwerze ma ochotę grać, a jeśli nie, to...no właśnie. Dlatego poszukuję kogoś chętnego do pomocy w tym, chociaż bez przekonania, bo w dzisiejszych czasach dostać coś za darmo graniczy z cudem. Oczywiście nie chcielibyśmy też żeby zrobił to ktoś kto tego zupełnie nie ogarnia, bo zrobić to byle jak to i ja mogę, dlatego problem jest spory, bo kręcić to i sporo osób kręci, ale jeszcze ważne jest jak i czy w ogóle ktoś tejże osoby filmy ogląda czy choćby zagląda na kanał...

Gdyby ktoś miał czas i ochotę trochę pomóc, to bardzo prosiłabym napisać tutaj albo na moje pw, nie spodziewam się wysypu propozycji, ale może znajdzie się z jedna chociaż osoba. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...