Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Najlepszy klan!

xReaQz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wszystkim. Myślałem kiedys o tym ze mozna zrobic super extra dobry klan. Od rangi np 2lt1 i kdr 1.60+ i dzieki temu moze udałoby sie stworzyć najmocniejszy klan w polsce. Co o tym myślicie? ; >

Jestem świeży na tym forum i nie wiem gdzie mam dodać taki post ;p

Opublikowano

Knife co ty gadasz ..

% ?Nic nie znaczą

Emblem fajnie gdy jest.

"Highranków" a co oni mają do gry? To już są gracze którzy się nagrali i zostaje im doświadczenie a nie Skill.

Co wgl ma ratio do gry?Jest wielu graczy z małym KD a grają zupełnie inaczej.

Najmocniejsze klany były na początku Ca .

Teraz gracze Ci lepsi trzymają się razem w klanach i to się nie zmieni.

Opublikowano

no mwiem ale chcialem zebrac tych wszystkich najlepszych i zrobic ten klan. Mysle ze to by byl dobry pomysl. Klan nie do rozje***

Opublikowano

Najlepszych graczy... Chcesz wtedy robisz rekrutację czy jak? W dziale jest strasznie mały ruch. Do tego po powstaniu polskiego forum tylko o CA, jest jeszcze mniejszy. Zgłosi Ci się około 15 osób, z czego 5 gra aktywnie, a reszta tylko w weekendy.

PS pamiętaj, że to forum o hackach, więc potem się nie dziw, że z nimi grać.(nie każdy, ale kilka osóB)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

hhmmm każdy woli co innego a to ci nic nie da ze będziesz miał pro koks w clanie skoro jakiś Niemiec ci rozjebie z TB co z tego ze ma col i rozpierdala każdego bana i tak nie dostanie ^^

Opublikowano

Nie ma szans, żeby zebrać samych najlepszych polaków ( bo z tego co zrozumiałem chodzi ci o stworzenie polskiego) do jednego klanu, zresztą większość "dobrych" klanów często utrzymuje się na poziomie dzięki zakupionego nx, a nie skillu ;]

z tego co pamiętam rok temu próbowano tutaj stworzyć klan MPCFORUM, większość zapisywała się tutaj na forum, a potem większość połapała bany, ktoś porobił screeny postów i powysyłał raporty, a no wiecie, dosyć chujo*o to wygląda, w końcu forum o hackach ;]

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...