Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Games with gold- lista gier

patrikooop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Games with gold.

Jak zapewne wiecie nasz Microsoft, w podziękowaniu jak i nadchodzącej nowej generacji, stworzył usługę games with gold "gry z goldem" . Co miesiąc otrzymujemy dwa tytuły, spośród najlepszych i najstaranniej wybranych (według Microsoftu). Usługa miała swój początek pod koniec czerwca i ma trwać do końca bieżącego roku. Gry otrzymujemy pierwszego i szesnastego dnia mięsiąca. Gry, które zostaną przez nas pobrane, przypisywanie są do naszego konta na zawsze, nawet przy ich usunięciu nie musimy się więc martwić, że gra zniknie z naszego profilu (w ps+ po wygaśnięciu subskrypcji gry tymczasowo "wygasają" dopóki znów nie zakupimy ps). To by było na tyle, a teraz lista gier, które ukazały się w usłudze.

Lista Gier:

• Fable III (19-30.6.13)
  • Defense Grid: The Awakening (1-15.7.13)
  • Assassin's Creed 2 (16-31.7.13)
  • Crackdown (1-15.8.13 informacje niepotwierdzone przez ms)

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Opublikowano

Raczej będzie crackdown, ponieważ jest pełno wycieków o niej :D tak btw. Microsoft by się wstydził jesteśmy z nimi kupę lat, a co dostajemy w zamian ? Gry sprzed 6 lat.

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Opublikowano

Tak jak napisał Up oraz autor, pierwszą dostępną od jutra grą w sierpniu będzie gra Crackdown.

Natomiast 16 sierpnia, będzie gra Dead Rising 2, oraz dodatek do niej Dead Rising 2 Case Zero

Opublikowano

assasin cred 2 jest dobry dużo w niego grałem

Witam w Moim Profilu.

a oto ja :/ wiem brzydki jestem :/

36012062282726899316.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...