Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asylia.Pl[DEDYK]

elcioBM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak dawno ale polowa topki nie gra przez te problemy co byly kiedys bo im eq zniklo ;)

Tak serwer wystartowal chyba z 5 dni temu , mial ogromne problemy a nadal stoi. Widac ze GA sie nie poddal.

Opublikowano

jak zobaczylem drop kamykow duchowych z metinow, to z tego serwera zamiast 4fun podchodzi pod medium. jak skile ? 1 kamyk p?

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

jak zobaczylem drop kamykow duchowych z metinow, to z tego serwera zamiast 4fun podchodzi pod medium. jak skile ? 1 kamyk p?

10 instrukcji G , 10 kamieni P.

Asylian jak chcesz napisac bez cytowania , daj cytuj ale usun cytat caly proste..

Albo w dodaj odpowiedz daj " Wiecej opcji " i tam przynajmniej u mnie moge juz normalnie dodac odpowiedz.

Opublikowano

Nie ogarniam. Jak to pobrać? Pobrałam Asylia.PL.rar czyli clienta, nie zastałam w folderze, ikonki serwera, aby włączyć. a następnie pobrałam launchera, w którym też jej nie było (?)

Opublikowano

Wygląd M1 jest tragicznie beznadziejny. Dobre jest to że łuczniczki podlatują blisko jak normalni żołnierze. Dropi pełno śmieci. To tyle moich spostrzeżeń, mam dopiero 22lv :P ale nie wiem czy zagram bo tak jak mówię, wygląd M1 odstrasza.

Opublikowano

Wygląd M1 jest tragicznie beznadziejny. Dobre jest to że łuczniczki podlatują blisko jak normalni żołnierze. Dropi pełno śmieci. To tyle moich spostrzeżeń, mam dopiero 22lv :P ale nie wiem czy zagram bo tak jak mówię, wygląd M1 odstrasza.

Pobierz aktualizacje ktora jest w newsach... tam juz zmienilem na podstawowy wyglad.

PS. prosze zamknac ta prezentacje lub usunac moja prace, nie zezwolilem na jej uzywanie.

sygnaja.png
Opublikowano

"PS. prosze zamknac ta prezentacje lub usunac moja prace, nie zezwolilem na jej uzywanie. "

Zaraz GOOD sie obudzi to zrobi porzadek :)

No o to mi chodzi, bo nikt inny tu nic nie robi Pan moderator GooD jako jedyny na całym mpc cos ogarnia, i za to dla niego odemnie wielki + czy to pw czy cos on zawsze odpisze i pomoże.

sygnaja.png
Opublikowano

Widze że ktoś się dobrał do plików Ethany jak juz coś zrobiliście to choć dajcie coś od siebie

Bugi działające na ethanie też będą działać ? ;]

jaki jest max + kd

Opublikowano

szkoda że serwer już trochę stoi.. prezentacja bardzo ładna, estetyczna tylko czcionka przy "drop".. nic nie idzie się doczytać -.- mimo to wejdę na serwer i zagram, nie odpowiada mi tak jak napisał up że tarcze są na oddzielne klasy, ale też jest +, troszkę nam zajmie zrobienie super EQ.

pytanie do poinformowanych: Ile osób gra w godzinach szczytu, a ile przeciętnie?

nic?daj -

daj - - - - - - - ile wlezie

nie rozumiesz daj -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...