Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Algoria.pl (LoL)

pajsor33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kradną a wiesz czemu? bo łatwiej i śmieszniej jest mieć beke z typów którzy się dali obrobić niż tyrać i samemu zarobić ^^ jak tego nie rozumiesz to już nigdy nie zrozumiesz.

Sami pass do konta nie wezmą,eq też sami na handlu nie przełożą

co do Algorii,dowiedziałem się o virusie,już wiedziałem że za jakiś czas będzie koniec

Opublikowano

Mówiłem wam że Algoria lada moment i pada ,a wy nieee "najlepszy serwer 2013r " ale przez pare dni :)

08945921259705007813.png

Opublikowano

Pisałem nawet w prezentacji ;p ze bedzie to samo co z balantia ale sie przeliczylem xD troche szybciej jebla ;p

SPOJRZCIE W SYGNATURKE :> DZIŚ 16:00 ZAPRASZAM

Opublikowano

Ja na waszym miejscu bym się cieszył, a nie rozpaczał ;)

Opublikowano

Zobaczycie albo padnie serwer, albo zrobią łądny reset postaci i eq

szkoda serwera mialem tam 99lv i 20k SM.. 10bao bao

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Po za tym w Kliencie Algorii znajduję się ukryty keylogger programy antywirusowe tego nie wykryją, gdyż są to wpisy do rejestru.

Uczeń
Opublikowano

usuneli mi kupony sm ktore mialem ze sprzedazy itemkow... wyjebalem wszysttko i ide na Astium:D

Opublikowano

Ten serwer wgl mial jakiegos wirusa kolega musial caly system Win 8 przeinstalowywac bo wgl zadna przegladarka mu nie dzialala oraz kompa zamulilo po sciagnieciu tego "gownianego" clienta.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Hehć człowiek się pomylił i przez godzinę był malutki bug z mojej winy - fakt, ale mam coś takiego jak logi ;). Itemy usunięte, bugerzy zbanowani a autor może mnie pocałować wiadomo gdzie ;)

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

Rok czasu :D spedzili nad plikami i clientem podobno

Szkoda o.O:DxD

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

cała gildia Inspiration została usunięta i już nikt nie mogę używać tego buga

Hym... a mieliście dość długo grać na tym serwerze... ;)

Co do buga - serwer skończony. Wątpie aby ktokolwiek grał jeszcze na nim.

Opublikowano

Co z tego ze poblokowani są bugerze skoro na 100% w obieg poszła masa itemków z isu co widać na filmiku Invena ;)

Jak już pisałem i jeszcze raz napisze: LUDZIE NIE GRAJCIE I NIE TRAĆCIE CZASU NA GÓWNA FORGEJMA TO SAMO TE ŚMIESZNE TYGODNIÓWKI SENSUALA I GRZYWKI..

After Life.

Opublikowano

Nie oplaca sie tu grac sam przestalem ... kazdy ma full eq juz przez ten bug kupili malze broszurki i magiczne kamienie z is i maja wszystko zrobione dizekuje dowiedziania . Nie polecam ...

@edit Jak sie pozbyc tego keyloggera wystarczy klienta usunac ?

signature5y.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...