Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Prześle mi ktoś minecrafta 1.5.2 (folder minecrafta ) z wgranym modem herobrine ?

KrzysiekHI_FI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prześle mi ktoś minecrafta 1.5.2 (folder minecrafta ) z wgranym modem herobrine ?Sam próbuje ju¿ ze 30 raz i dupa. Czarny ekran lub próbuje zrobic blok totemu i nic nie wyskakuje po updacie to samo, . Dla tego prosze o wyslanie mi tego na mojego emaila : [email protected] Prosze o pomoc :). Tylko nie pisac mi jak sie herobrina instaluje,.bo to wiem. :D

Opublikowano

Ps. Za każdym razem jak wklejam pliki modloadera do minecraft.jar, wyskakuje czarny ekran. Nie mam internetu w komputerze, ale w telefonie mam, chcę przeprowadzić instalację tego moda offine, mam modloadera i samego moda na pendrive, wienc nie potrzebuje dla tego internetu, a symulowanie updat-owania można przeprowadzić operacją kopiuj i wklej. :)

pobierz minecraft by zyczu

i tam masz mody

Czytaj Ps.
Opublikowano

Ps. Za każdym razem jak wklejam pliki modloadera do minecraft.jar, wyskakuje czarny ekran. Nie mam internetu w komputerze, ale w telefonie mam, chcę przeprowadzić instalację tego moda offine, mam modloadera i samego moda na pendrive, wienc nie potrzebuje dla tego internetu, a symulowanie updat-owania można przeprowadzić operacją kopiuj i wklej. :)

Czytaj Ps.

Czytaj Ps.

Jak wgrywasz mody to pamiętaj, aby usunąć folder "META-INF"

Lubię pomagać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...