Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Vip za PSC

BC'Seed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasem niektórzy sprzedają VIPa za PSC, ale zwykle jest drożej. Na stronie BOLa możesz szukać :s

Opublikowano

Czasem niektórzy sprzedają VIPa za PSC, ale zwykle jest drożej. Na stronie BOLa możesz szukać :s

bywa tak że vip skupywany od innej osoby jest niepewny

osoba może być miła itd ale na serio tylko planuje cie oszukać

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Nie da się a co jestem dzieckiem 10 lat i nie masz konta na paypalu? jak mi szkoda :( konto w banku można mieć od 13 roku życia więc pogadaj z rodzicami

Opublikowano

Nie da się a co jestem dzieckiem 10 lat i nie masz konta na paypalu? jak mi szkoda :( konto w banku można mieć od 13 roku życia więc pogadaj z rodzicami

Ty nie masz konta na pay palu i nie masz nawet 13 roku życia także się nie udzielaj nawet dzieciaczku.

Opublikowano

znalazłem pewne info które mówi że jest opcja zakupienia vipa za psc

botoflegends.com/forum/topic/4975-servicebuying-vip-with-paysafecard/#entry66116

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Jeżeli dla ciebie to, że kompletnie obce osoby i korporacje mają swobodny dostęp do twojej kasy to spoko, ja forsę wole trzymać w domu i dlatego chce kupić przez PSC :)

@Up dzięki można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...