Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] eune niedostepne

SayIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Gralem sobie 5 minut temu, wszystko bylo okej, ping mialem okolo 60, czasem jakies skoki, ale tak to wszystko ok :) Nagle: Proba odzyskania polaczenia, z minute probowalo to zminimalizowalem lola i sprawdzilem i internet dzialal normalnie. Wszedlem, wiec do gry i dalem rozklacz, poniewaz chcialem dac od razu odnow polaczenie. Jednak, gdy wyszedlem z gry, w cliencie wyskoczyla mi informacja, ze cos tam z polaczeniem i ze nastapi wyjscie z clienta. Pomyslalem, ze to pewnie przez to rozklaczenie, wlaczylem clienta do tego miejsca gdzie sie patchuje i przy serverach eune jest niedostepne. Czy tylko ja tak mam. czy wprowadzaja jakas aktualizacje? :)

Opublikowano

jeżeli po patchu dalej masz unavailable wpisz po prostu "thereisnourflevel" w cliencie :D

niestety servery będą dostępne pewnie po jakiejś godzinie, tak na 100%. :/

Opublikowano

Jak ci pisze, że masz niedostępny, a juz dawno jest po wprowadzeniu patcha
To wchodzisz w launcher
I wpisujesz to thereisnourflevel
Normalnie na klawiaturze
Tak jak kody w gta :P

MateuszMesiu_eune_238_1_logo.png

Opublikowano

Pewnie juz sobie poradziles (thereisnourflevel).

Powiem tylko tyle, jeśli wprowadzali aktualizacje to wszyscy grający w tej chwili nie będą mieli w ostatnich meczach napisane Przegrana czy Wygrana, tylko Zapobiegnięto porażce (co jest wg mnie cholernie kompromitujące bo rownie dobrze mogloby byc Zapobiegnieto Wygranej, ale to jest RIOT). Sprawdz jak masz napisane. Jesli to ostatnie to nie stracisz LP, promocji, a LP tez nie dostaniesz (ew. expa jesli masz mniej niz 30). Mecz sie nie odbyl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...