Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Cala prawda o Algoria.PL + BUG IS

v1reS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdrawiam Sensuala ktory mowi ze nic sie nie stalo bo sm/konta z bugu zostaly usuniete

pozdrawiam mojego shopka ktory wywalil z 50kuponow 5min temu na ziemie <3

56096062140461666809.png

Opublikowano

Już nikt nie ma po co grać zbanowali niby tą gildie ale inni też znali ten bug i nakupywali w uj kuponów tak jak ja i rozdałem kolegą i teraz 120lv lizaki itp, i bana nie mamy

nie polecam .

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Aha i Team Algorii chce teraz uciszyc sprawe usuwaja wszystkie tematy na forum...

ok teraz zbanowali wszystkich co jechali na bugu ale np ja rozdalem ponad 20/30k SM

i te SM poszly w ruch ... ale to tylko ja w m1 byly osoby co przez 30minut non-stop wywalali kupony 1250sm...

w ruch poszlo jakies 500k sm .. a z tym juz nic nie zrobia chyba ze zbanuja 80% graczy

lub zrobia reset alw wtedy na servie beda grac tylko 2 osoby 'gszyfka' i sensual.

56096062140461666809.png

Opublikowano

Ach te wspaniałe strony ZIELSKA propsy dla tej pizdy za stronę i pewnie 1,5 koła przytulone ile jeszcze trzeba pisać że to lamus i robi buble?

Jaka trzeba być ściera w ogóle żeby brać za takie barachło pieniądze....

Opublikowano

A to nie badar robił stronę aby?

A to nie badar robił stronę aby?

100% jego tym bardziej że to jakaś jego stara strona nic nowego kiedyś ją widziałem.

Pewnie zrobił to specjalnie z tego względu że sam ruszył z http://nostidla.pl/ wraz ze swoim pupilem Asejem od Bloody czy tam innych gówien.

Znając Zielska pisał tak ... ' realizacja moich biznesowych planów nie przyczyni się do tego że wykonam pracę na Twoją niekorzyść ' powinni podjechać i zwrot hajsu bo on wiecznie będzie im naprawiać itp. Znam te qw jego gierki bardzo dobrze.

Opublikowano

Ciekawe czy oni przy zakupie strony coś podpisywali jakąś umowę. Ja bym go podał i rozgłosił że się nie zna. On tylko robi ładne lauouty. Kilka jego skryptów jest na tym forum i są tak denne że z niemieckich for sklejki robił. Pozdro. Niech nikt u niego strony nawet nie kupuje. Bo to jego wina (Oszust) Zieliński......................

Opublikowano

Ciekawe czy oni przy zakupie strony coś podpisywali jakąś umowę. Ja bym go podał i rozgłosił że się nie zna. On tylko robi ładne lauouty. Kilka jego skryptów jest na tym forum i są tak denne że z niemieckich for sklejki robił. Pozdro. Niech nikt u niego strony nawet nie kupuje. Bo to jego wina (Oszust) Zieliński......................

To jest raczej coś na zasadzie "płacisz-robię". Więc wątpię, aby wyniósł jakieś konsekwencje. A co do tematu, goodbye Algoria.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Już nikt nie ma po co grać zbanowali niby tą gildie ale inni też znali ten bug i nakupywali w uj kuponów tak jak ja i rozdałem kolegą i teraz 120lv lizaki itp, i bana nie mamy

nie polecam .

Zbanowani nie zostali tylko Inspirationy lecz reszta osób też, która kupowała w tych godz. wszystko w logach było // Teraz jest już okey

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

To jest raczej coś na zasadzie "płacisz-robię". Więc wątpię, aby wyniósł jakieś konsekwencje. A co do tematu, goodbye Algoria.

No to jakieś poryte. Do tego dodam że on nadaje sobie prawa autorskie bez umowy? Dziwne. Płacisz i dostajesz.... W takim razie nie ma żadnych praw autorskich.

To jak wręczenia łapówki za coś tam.... Czyli jego skrypty są gówno warte a nie mają prawa autorskie? Skąd mozemy wiedzieć że on je sam robi? A nie ściąga od kogoś jak nie ma umowy? (Ani żadnego świstka)

Opublikowano

Inspirationy nawet mózgu nie mają, bo mogli to po cichu robić i sprzedawać, ale lepiej robić filmiki i nagłośnić ;d Bezmózgi

Idiots everywhere "Inspirationy" kupie wam żelki w kształcie mózgu może pomoże

Opublikowano

Inspirationy nawet mózgu nie mają, bo mogli to po cichu robić i sprzedawać, ale lepiej robić filmiki i nagłośnić ;d Bezmózgi

Idiots everywhere "Inspirationy" kupie wam żelki w kształcie mózgu może pomoże

Na chuj im to jak to bogacze? Mają kupę kasy więc mają wyjebane w jakieś grosze.

Opublikowano

To juz nie dziala ;/ Co do serwera nie widze przyszlosci ja ide na Astium

Astium ma lepsze bugi, ale to zostawiam dla inspirationków

Opublikowano

Kolejny server , na który gracze się cieszyli , grali , wydawali PLN i zawiódł , to już pomału zaczyna być standardem.

Astium bugi ? xD

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...