Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki serwer?

. Gentleman .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eune. Jest to obecnie najlepszy serwer, gra na nim sama elita.

Heheszky , ja polecam Westa mniej dzieci i moim zdaniem wyższy poziom.

napiskopia.png

Opublikowano

jeśli jesteś z polski EUNE

wschodnia europa EUW + znajomość języka

@UP za takie zdanie to sam powinieneś przenieść się na inny serw.

Hejo

Opublikowano

Polecam EUNE, gdyż gra na nim cała profesjonalna scena lola. Nigdy nie trafisz tam na flamer'a czy afka.

Opublikowano

Podobne są te serwerki, ale ja polecam Eu West - można pogadać ze streamerami (jak i spotkać ich w grze ale to już plat/diax), komunikacja opiera się głównie na angielskim co też jest dużym plusem, jednakże poziom na "przeciętnych" ligach jest podobny do innych serwerów.

Opublikowano

Tak, dobrze zrozumiałeś :) Jak założysz konto na EU W to masz okazję pograć z graczem o nicku Firozy (nasz forumowy Diament 1) :D

Pasjonat
Opublikowano

A co? Na EUNE już nie ma forumowych Diamond1, albo innych Diamondów? Nie płaczcie, że gdzieś tam jest lepszy poziom bo wszystko zależy od tego jak się nastawiacie do innych graczy, czego niektórzy nie ogarniają.

.

Opublikowano

Debili nie unikniesz, więc to bez różnicy gdzie będziesz grał.

Na EUW nie jest ich aż tak dużo, ale zawsze możesz spotkać trolla.

1994993994.png
Opublikowano

Grałem na NA i trzeba się tam przyzwyczaić do pingu, który wynosi tam ~200. Jest to w grze opóźnienie o 2sec. 2 dni gry i da się wyczuć już kiedy trzeba last hitować.

Opublikowano

Polecam EUNE ale i tak od euw niczym sie nie rózni na eune zostaniesz opierdolony przez polakow albo ruskow a na euw przez francuzów i niemców. Dla mnie to bez róznicy ale polecam eune lepiej dogadac sie we wlasnym języku lub nie rozumieć innych aeuw jest dziki nie ma takiej atmosfery jak na eune bo przynajmniej na eune mozna sie pobawic i mieć beke w brązie " wypierdalaj na topa moj mid" ahhhh.. dla mnie takie cos jest git :P

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...