Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7d]Farex

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś konkretny powód tego bana? Proszę wskaż mi gdzie tu jest prowokacja. Przecież tam nie ma wgl flame'u a tym bardziej żadnej prowokacji. Czy "użyj mózgu" jest w jakiś sposób obraźliwe? Jest to stwierdzenie gdy dana osoba nie myśli i nie uważam, że wyraziłem się w sposób wulgarny.

@ rozumiem, że nie wszyscy są dojrzali do swoich funkcji, ale żeby na forum leczyć swoje wybujałe kompleksy?

Opublikowano

Przeanalizujmy to co napisałeś.

Najpierw wymuszasz od moderatora ściągnięcie warna, później oskarżasz go o brak umiejętności czytania.

Kończysz swoją wypowiedź słowami "Użyj mózgu". Chyba więcej w tym temacie nie trzeba dodawać.

Wystarczyło pogodzić się z ostrzeżeniem, albo w razie jakichkolwiek obiekcji napisać do globalnego moderatora.

@ rozumiem, że nie wszyscy są dojrzali do swoich funkcji, ale żeby na forum leczyć swoje wybujałe kompleksy?

Dalej prowokujesz. Ban zostaje.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Farex, były global moderatorze, dział zbanowani służy do odwołań, nie do dyskusji. Powinieneś to dobrze wiedzieć.

Pisz tylko posty związane z twoim banem, resztę możemy wyjaśnić na pv.

Opublikowano

wjeb mi perma jak chcesz

mnie tu nic nie trzyma, strzala ;)

Nie mam ku temu powodów. Do zobaczenia za 7 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...