Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samsung galaxy note 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Wlasnie stalem sie posiadaczem samsunga galaxy note 2. Chcialbym poznac wasze opinie na temat tego telefonu oraz podali kilka fajnych gier, aplikacji na niego. Dzieki :)

Opublikowano

Jeśli ma Androida ( nie wiem czy ma ) to polecam ci :

- Happy Jupf

- Happy Fall

- Joyride Jetpack

- Doodle Jump

- Zombie Frontier

- Temple Run 2

- 2 Player Reactor

- Osu

Opublikowano

Dobra specyfikacja, android. Jak w sumie uważasz . Ja bym brał.

Nie sądziłem, że są ludzie, którzy umieją pisać, a nie umieją czytać.

@Topic

Jak dla mnie za duży. Idealnie do mojej ręki pasuje 5 cali. Im większy ekran, tym gorzej mi się go obsługuje. Długo trzyma bateria, około 1,5 - 2 dni przy wymagającym użytkowaniu. W sumie, to telefon idealny. Brakuje mi tylko w nim lepszej rozdzielczości. No, ale nie można mieć wszystkiego... :)

Co do aplikacji, to polecam:

- WinAMP Pro / PowerAMP full version

- Lucky Pather

- Hero Defence (gra)

- Mobile AntiVirus Security PRO

- YouTube Dowlander

- WDowlander (możesz ściągać muzykę z Wrzuty)

Opublikowano

Jeśli ma Androida ( nie wiem czy ma ) to polecam ci :

- Happy Jupf

- Happy Fall

- Joyride Jetpack

- Doodle Jump

- Zombie Frontier

- Temple Run 2

- 2 Player Reactor

- Osu

Twoje początkowe pytanie mnie załamało XDDDDDDDDDD

co do telefonu to ogólnie super telefon, chyba się przymierze do kupna jego, super ekran a współpraca z rysikiem bajer, nie drogi ogólnie, 4 rdzeniowy procesor daje rade, 2 GB ram co ważne też jest, aparat 8mpx daje rade(po co narazie więcej ;]) bateria co najwazniejsze bateria! 3100mAH robi swoje, dwa-trzy dni może pociagnie normalnego użytkowania, (na rynku jest MugenPower 6400mAH z powiększoną obudową i wsparciem dla NFC więc na baterie nie można narzekać ;]) jedyne do czego się można przywalić to to uczucie plastikowej zabawki w reku po jakims czasie, ale z obudową z innego materiału pewnie by za dużo ważył, a zawsze można dokupić jakis case na rynku, sporo tego, ogólnie polecam.

co do gier to na pewno na takim wyswietlaczu fajnie się będzie grało w: GTA III / GTA VICE CITY / MODERN COMBAT 4 ZERO HOUR / NEED FOR SPEED'y i dalej nie mam pomysłu, ogólnie we wszystkie gry.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Dzieki wam bardzo za wszystkie odpowiedzi lecz mam jeszcze jedno pytanie. Otoz chcialem sobie na niego zgrac muzyke lecz gdy podlaczam go komputer w ogole nie widzi. Prosilbym o szybka pomoc poniewaz jutro rano wylatuje do polski a bez muzyki w samolocie troche lipa.

Opublikowano

mi galaxy s3 czasem nie czytało w komputerze ale ogólnie zabawa typu monotonne podpinanie/odpinanie go do usb czy reset kompa pomagał, ewentualnie na karte pamięci zrzuć, albo pobierz Kies na kompa i moze tam przeczyta.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Jest masa świetnych tytułów na androida.

MC3

MC4

Gangstar Vegas

GTA III/ Vice City

Fifa 12

Dungeon hunter 2 / 3 / 4

Nova 3

Max Payne

Real Racing 2 / 3

The Dark Knight Rises (batman)

Wild Blood - mój faworyt.

Opublikowano

Kies może załatwić sprawę. A jak nie, to jak powiedział ZapominamMaili, podpinać kabelek i resetować komputer aż do skutku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...