Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Locale_Big5.lua Z Insomnii

Zonni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.przeklej.pl/plik/locale-big5-lua-0007dl5m15a5

Hasło: "mpcforum.pl"

No to już 2 Taki Plik :) Może jutro dodam mob_drop_item... albo coś innego... Hmm... Się zobaczy :P

30.01.2010 - 16.06.2013 - Główny technik i administrator Yitian2/XLasT. <3

Tworzę i sprzedaje: Lib'y, Questy, GUI, nowe systemy, funkcje bla bla bla. Wszystko prócz grafiki i przeniesienia metina na nowy silnik graficzny.

Kontakt na PW.

Opublikowano

Niszczysz Insomnię (:

Brawa.

regl.png

Tak userzy MPC dbają o regulamin! ^^

Co kryje spoiler?

Jeszcze troszke!

Zaraz będzie koniec.

Żartuje!

Prawie już prawie!

iiii....

Chciało Ci się klikać? o_O

Opublikowano

fajnie , tylko na forum jest spolszczona większość co jest na Insomni w tym co dałeś locale_big5.lua

ale i tak fajnie +

POWRÓT METIN2 PL

s22 Orion - Q**l*n 34lvl

Opublikowano

@UP

/usr/rain/channel/share_data/hongkong/locale

Top@

Ładnie ładnie ale to już mam dawno daj coś nowego B)

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Zonni a ty co juz nie w Team Insomnia jesli tak to zadziwiajace jak zwykla zazdrosc i nienawisc moze doprowadzic tak czlowieka co pierw bronil jej a teraz chce ja rozwalic he czlowiek to prosta maszyna ale zadziwia mnie taka zmiana

TOPIC@@@ THX za pliczki zaraz cos sie pobawie w nich i posprawdzam masz + oddemne :P

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Ja tam Insomnii nie rozwalam :) Ja tam ja tylko grzecznie podkopuje z nadzieją że będzie jakiś serwer który ją zmiażdży. A zwłaszcza EGO Białego (WHT)

P.S Jutro dodam mob_drop_item albo paczkę 5 Questów... Zobaczymy :)

Tworzę i sprzedaje: Lib'y, Questy, GUI, nowe systemy, funkcje bla bla bla. Wszystko prócz grafiki i przeniesienia metina na nowy silnik graficzny.

Kontakt na PW.

Opublikowano

no i tak trzymaj Zonni :P co do tematu jak to wkleiłem to za 1 razem nie działało :D ale już działa :) a już chciałem o pomoc prosić xD

Opublikowano

Zoni ja mam proźbę o TP z M1 (za depo) i chat'y do doliny i sohan :) A co do serwera, jeśli możesz to z ciekawości spytam, dlaczego takie nastawienie do Insomni?

Opublikowano

@UP, przeczytaj post Zonniego sprzed 8 minut ;)

@Zonni, brawo, dobrze że pomyślałeś i ściągnąłeś większość plików z FTP :) Mając coś takiego możesz zrobić 2 insomnię ;D

Głosuję za paczką 5 questów ;) Bo mob_drop_item przeistoczy drop na 100% PL'owski ;d A questy można edytować, co mi się bardzo przyda na moim privie, mam zamiar zrobić 30lvl na start, na 40lvl misję, za którą się dostaje 70lvl i słabszą broń na 65, a po wbiciu 75 ostatnia misja na 86, bojowca i zbroje na 61 :D

Opublikowano

Zonni a Insomnia jest na Virtualu czy jako zwykly serwer tzn bez MS VPC czy Virualboxa , czyli zainstalowane samo FreeBSD od raz na kompie bez wirtualizacji w windowsie ...??

ubda1202.gif
Opublikowano

Microsoft WIndows XP SP2, 3GB Ram, Procek 2x2.6 GHZ :)

Stoi na Emulacji przez VirtualBoxa :) przeznaczono na vBoxa 1,5 GiB Ram :)

Coś jeszcze chcielibyście wiedzieć :P ??

Kontakt na PW.

• 9 miesięcy temu...
  • 4 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...